Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Medlov jasný kandidát na titul

titulní obrázek

18.12.2007 od Jiří Sklenář, 111x přečteno

kdo je zastaví

nejlepší brankář, podpořený dobrou obranou, dobří střelci. Kde se vzal tu se vzal novej klub pod starým jménem(jak dlouho?). Z týmu známéno z minulých ročníků zůstalo jen torzo, a vznikl pravděpodobně úplně jiný tým. Štika ligy!! Uvidíme kdo si poradí s tímto výborným týmem, a dokáže jim zkomplikovat cestu za prvním místem. Prozatím se to podařilo pouze obhájcům Falcons, ale sezóna je dlouhá. Uvidíme jak to nakonec dopadne. Liga je letos nesmírně vyrovnaná, stačí se podívat na tabulku. Vyrovnané výsledky proti úletům. Vše záleží na momentálním rozpoložení a sestavě týmů.  ...hokej je hra, a uvidíme na závěr jak boje dopadnou...

Komentáře

20.12.2007, 10:40 - Kamil Sopoušek

Kraj jsem hrál i já.....

25.12.2007, 10:01 - Libor Divák

Mám dotaz na Tebe Kamile.Nelíbí se mi a vím že i jiným lidem co tam píšeš.Sleduji nejen tuto ligu,ale znám kluky co hrají za Medlov a myslím že to co píšeš není tak.Máte v týmu nebo jste měli dlouhý krizový stav.Můžeš mi říci jak se ti povedlo ten tým sestavit?Jsem informován velice dobře a taky sem měl možnost i hrát,ale jelikož se spolu nesnesem tak sem odmítl.Vím jedno že poslední hráč odešel jen kvůli Tobě a měl by si mít obavy aby si měl třeba příští sezónu s kým hrát.Ber to jako radu.Sám dobře víš jak to přesně je.Možná si myslíš že to klukům nevadí,ale to se pleteš.Jen to možná zatím nedali nijak najevo.Zamysli se nad sebou.Bylo by to teď na místě.Jinak přeji mnoho uspěchů a klukům pevné nervy.Libor.

26.12.2007, 20:19 - Jiří Sklenář

Jen aby nebyl Medlov krásným příkladem jak se dostat do ligy aniž by o tom kdo věděl. Převezmeš název, necháš vedoucího, pak ho vykopneš, a máš účast změníš název klubu a siv pohodě. Mám z týmu Medlova, a prohlášení některých jeho současných hráčů podobný dojem. Kamčo dával bych si pozor :)). Neber to ve zlém.

19.12.2007, 14:52 - Kamil Sopoušek

Jsem rád, že se všichni zabýváte týmem, který se mně povedl pro tuto sezónu poskládat, ale jak se tak dívám, tak krom HC Medlov jsou i jiné týmy, které dosahují vynikajících výsledků. A co se týče dotazu Martina Pokece, tak ten kdo s námi hrál a nebo se byl podívat na náš zápas, tak ví, že je to vždy výsledek celého týmu a ne nějakých individuálních hráčů. Z 50% je tým složen ze starých hráčů a z 50% z nových, kteří s námi chodili celé léto na ledy a tak jsem je oslovil, protože jsem se nechtěl dostat do problémů s nedostatkem hráčů v průběhu sezóny. Né každý komu se daří musel hrát extraligu. Jde o trénink, ochotu a chuť hrát hokej. Přeji Všem týmům kteří hrají hokej pro radost tak jako my, hodně zdaru.

19.12.2007, 15:08 - Jiří Sklenář

čím víc vyrovnaných zápasů tím líp pro ligu.

19.12.2007, 17:13 - Martin Pokec

Pro Kamila:
Jak jsem psal,ten dotaz nebyl myšlen špatně! Jen jsem se ptal. Ale neříkej mi,že pár těch nových vašich hráčů nehrálo aspoň kraj někdy v minulosti.....to mi prosím netvrď.

18.12.2007, 12:38 - Jiří Šula

Na závěr bych chtěl vrátit Jirkovi Sklenářovi hozenou rukavici. Pořád jsou největší favoriti Falconi! Na nás se nachystali a vcelku nás přejeli. Hokejově jsou jasně nejlepší, jen jim po letech nadvlády dělá občas problémy disciplína a udržet koncentraci na všechny soupeře. Dost často podcení začátek utkání, pak drtivě dohánějí a ne vždy se jim to podaří.

Jiří Šula-coach

PS: Vysoce hodnotím letošní organizaci celé soutěže, z mého pohledu je to za 1 a to včetně rozhodčích.

18.12.2007, 15:39 - Jiří Sklenář

PODCENĚNÍ.. prostě to berem jak to jde, netrénujem, ještě v čase 20:30 hráči sedí na pivě u Padrnose :)), a smějou se od ucha k uchu. Prostě to je pohoda, dostanem pár gólů, a mohutně dodahujem. Letos to asi nedáme chybí motivace, a i hráči. Proto příchod Simona Grubera (Crocodiles), který se ukázal velice dobře s Panthers ač nebodoval. Chybí nám body za blbou kontumaci za nedisciplínu to se na konci sečte. Konec roku ligy ukáže jak kdo na tom bude určitě výsledek Falcons s Panther nebude jediné překvapení. Při naší morálce a takzvaném vyhoření po 5.vítězstvých kdy chybí hlad jednoznačně pasuju na favority Vás. Čerti se zaměří na výhru v BALLH kde to mají velmi dobře rozjetý, po špatných výsledcích několikanásobných vítězů s Toyoty. Ještě bych nepodcenil Gingillu, Mamuty a Petrov. Ale i když jsme vyhořelí do první trojky snad budeme.

18.12.2007, 15:40 - Jiří Sklenář


Pro nás osobně byl snad jediný jednoduchý zápas s PVC jinak vše dřina do konce a zlomení zápasu ve třetí třetině. Hold těžká a vyrovnaná sezóna :)).
Všimni si jediná síla je v partě základ Falcons je prakticky 6.let starý sem tam doplněný : Holasové, Vlk, Kučera, Leicmani, Soušek, Ondrášek, Paračka, Maršálek to je kostra která hraje už dlouho a snad bude :).

18.12.2007, 12:37 - Jiří Šula

Kde hledat příčinu takové změny? O Radimovi v bráně nemá význam diskutovat, v minulých týdnech byl propírán dost. Letos chytá v ohromné pohodě a to i v jiných ligách. Faktem ale je, že v mnoha zápasech se ani nespotí a má třeba jen 10-15 zákroků. O to těžší je však studený chytit ty 3-4 loženky, aby si udržel ten fantastický brankový průměr.
Klíčem úspěchu je ale hlavně disciplinovaná obranná hra všech hráčů, nejen obránců. Jednoho hráče však musím přece jen vyzdvihnout. S čistým svědomím si troufám tvrdit, že Ríša Zich je nejlepší zadák v soutěži, vzadu prakticky bezchybný a velmi platný i dopředu pro kombinaci.
A co se týče útoku, 3 vyrovnané lajny bez výrazných hvězd, ale s dobrým celoplošným pohybem. Spousta střel, šancí, jen to proměňování by mohlo být lepší. I když to tak podle našeho skóre nevypadá, dost se na gól nadřeme.

18.12.2007, 15:19 - Martin Pokec

Já bych se chtěl jen zeptat,kde ti dobří hráči dříve hrávali? Nebyla to například druhá liga či krajskej přebor? Nemyslím to zle,jen se ptám,protože takhle se asi na rybníku hrát nenaučili...jen dotaz,nemyšleno nijak ve zlém!!!

18.12.2007, 12:34 - Jiří Šula

Samozřejmě nám lichotí, když je Medlov tak chválen. Zatím se daří a věřím, že nám dech nedojde. Oponoval bych s tím torzem týmu z loňska, ve skutečnosti zůstal brankář a lepší polovina týmu a k nim se přidalo 7 nových hráčů, vybíraných celé léto z rozmyslem tak, aby to byli týmoví hráči a srdcaři, kteří nesledují body v kanadském bodování, ale na prvním místě je pro ně postavení týmu v tabulce.