Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

První čtvrtfinálový víkend BALLH

titulní obrázek

23.2.2014 od Zdenka Kölblová, 65x přečteno

úvodní vyřazovací zápasy

Tento týden se s onlajn reportážemi podíváme za všemi čtyřmi čtvrtfinálovými zápasy.

Velkou bitvu jsme viděli v utkání druhého se sedmým týmem z tabulky, RHF vyměnili brankáře a v začátku zápasu byli důraznější, Toyota se nakonec ve třetí třetině zvedla a zápas skončil slušivou remízou.
Toyota - RHF

Druhý sobotní zápas nebudeme zvlášť komentovat, Luleč sáhla k nepovoleným prostředkům a Sršni získávají bod v rámci kontumace.
Sršni - Luleč

V neděli se proti vítězům základní části Kohoutovicím postavili Kačeři, kteří sehráli první dvě třetiny fantastický zápas a po celou dobu si udrželi vedení, situace se zlomila až v poslední části, kdy Kohoutovičí ukázali své mistrovství.
Kohoutovice - Kačeři

Krokodýli po pěkném začátku trochu zvolnili, Dražovičtí se dostali do vedení a dramatický závěr a boj v posledních dvou minutách bylo asi to nejhezčí, co jsme tento týden ve čtvrtfinále viděli.
Dražovice - Krokodýli

Do druhého rozhodujícího kola příští víkend tedy postupují Sršni a Kohoutovice s výhodou, Luleč a Kačeři s nevýhodou a pro zbylé čtyři týmy - Toyotu, RHF, Krokodýly a Dražovice - začne celé drama nanovo. Držíme palce.

Jako poznámku pod čarou si dovolím zmínit, že během tohoto víkendu jste si mohli přečíst již 100. onlajn reportáž ze zápasu ligy BALLH (začínali jsme na jaře 2012). Děkujeme všem fanouškům za přízeň, bez které by onlajny dávno nevznikaly, a těšíme se na další minimálně stovku :)

Komentáře

23.2.2014, 16:20 - Libor Grabec

Zdeni děkuji za onlajny,je to super.....