Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Iceshop naděluje dárky

titulní obrázek

5.12.2008 od Zdenka Kölblová, 78x přečteno

www.iceshop.cz

Tento týden v úterý odpoledne jsme v Iceshopu v rámci akce "11tý nákup zdarma" přivítali 500stého zákazníka. Stal se jím p. David, z Brna, který přišel koupit hokejbalové kalhoty pro svého syna a odnesl si navíc zimní bundu značky Hi-Tec v hodnotě 2600,- Kč. Gratulujeme.

Nadělování v Iceshopu však zdaleka nekončí. Každý nakupující zákazník v prodejně Iceshop dostane jako pozornost vánoční dárek. Balení obsahují drobnosti jako zimní rukavice, čepice, ponožky, přívěsky na klíče a podobně.

Pro předvánoční nákupy jsme připravili jako novinku dárkové balíčky. Pokud Vaše manželka či přítelkyně pro Vás chce přichystat pod stromeček hokejový dárek a přitom si netroufá na nákup hokejky, bruslí či jiné části výstroje, pošlete ji k nám. Připravili jsme balíčky příslušenství jako jsou pásky na hokejky či štulpny, láhve na pití, energy drinky, štulpny, tréninkové dresy a podobně - tedy věci, které se hodí vždy a kupující neudělá nikdy chybu.

 

Ceny balíčků se pohybují od cca 300 Kč a jejich obsah lze libovolně upravit podle přání zákazníka. Při nákupu takto zkompletovaného příslušenství ušetříte až 20% ceny jednotlivých součástí.

Přijďte se podívat za námi do prodejny v Novém Lískovci v Brně a vyberte si z široké nabídky kompozitových holí, chráničů, bruslí, gólmanské výstroje a dalších. Vše ve špičkové kvalitě a za sváteční ceny.

Iceshop Vám v předvánočním čase přeje hodně pohody a štastné nálady a těší se na Vaši návštěvu.

www.iceshop.cz