Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Vítězem ZAMHL B.U.M. Otrokovice!

titulní obrázek

31.3.2010 od Jakub Štětkář, 52x přečteno

Po sedmi letech se znovu stali vítězi Zlínské amatérské ligy hokejisté B.U.M. Otrokovice, když zvítězili s dvanáctibodovým náskokem. O jejich triumfu rozhodla především vyrovnanost výkonů po celou sezonu a kompaktnost celého týmu.

Na druhém místě skončil loňský obhájce HC napajedla, který sice vévodil lize v podzimní části, ale prosincová krize jej připravila o lepší pozici pro závěrečné boje o první místo.

Třetí a čtvrté místo z minulé sezony obhájili hráči KASMENU Uherský Brod, respektive Baťovky Zlín. Především zisk čtvrtého místa zlínské Baťovky je úctyhodný počin, jelikož před sezonou tým oslabil o několik opor v útoku.

Až na pátém místě skončil vicemistr loňské sezony z Vizovic, což je nejhorší umístění v historii pro tohoto čtyřnásobného šampiona ZAMHL.

Na šesté pozici skončili Rudí kohouti Zlín, kteří trpěli především absencí stabilního brankáře. Sedmé místo obsadil K.A.S. Napajedla a soutěž uzavírají Lizzaran Šneci Otrokovice, kteří si své první body připsali až v závěrečném kole.