Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

V letošním ročníku ZAMHL triumfovaly PSVS Napajedla

titulní obrázek

3.4.2011 od Jakub Štětkář, 79x přečteno

Po roční pauze si vítězství ve Zlínské amatérské hokejové lize vychutnává PSVS Napajedla. Tým, který titul v ZAMHL získal již potřetí, nasadil vysoké tempo hned v úvodu sezony a držel jej téměř až do samotného závěru. Svoji vynikající bilanci si napajedelští pokazili až dvěma prohrami v posledních dvou kolech, kdy však již bylo o jejich vítězství rozhodnuto.

Velký skok z loňského šestého místa na stříbrnou pozici zaznamenali zlínští Rudí kohouti. K výsledku značně pomohly čtyři předsezonní posily, bratři Henešové, Martin Hubáček a Břetislav Vaculík. Po celou sezonu předváděli ofenzivní, kombinační hokej a po zásluze zaznamenali historicky nejlepší umístění svého týmu v ZAMHL.

Na třetím místě skončil obhájce loňského vítězství B.U.M. Otrokovice, který poměrně úspěšnou sezonu pokazil sérií nevydařených utkání v závěru sezony.

O jednu pozici si loňské páté místo vylepšil WhiteStar Vizovice, který s odstupem sledovala skupinka čtyř týmů. Ty se do poslední chvíle prali o páté místo. To se nakonec velmi překvapivě stalo kořistí zlínské Baťovky, která za sebou v těsné sledu zanechala napajedelský K.A.S., letošního nováčka Březnici a Sharks Malenovice.

Poslední dvě místa byla vyhrazena zlínskému ARTu a otrokovickým Šnekům. Všechny vzájemné utkání vyhrál ART, který po nevýrazných výkonech ze začátku soutěže předvedl v jejím závěru velké zlepšení a dokonce v posledním utkání sezony obral o bod Baťovku Zlín, pátý tým ZAMHL. Neúspěchem skončila sezona pro Šneky z Otrokovic, v sezoně nepoznali vítězství a zopakovali loňské poslední místo.