Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Tresty 4 kolo

titulní obrázek

6.11.2012 od Petr Špaček, 57x přečteno

Tresty 4 kolo

V zápase č. 14 mezi Zdemou Vikings a SK Mladcová byly uděleny dva tresty do konce utkání. Jedná se o trest pro hráče SK Mladcová Tomáše Hofrichtra za hrubý faul na brankáře soupeře s poraněním a následně trest pro hráče Zdemy Jakuba Štětkáře za oplácení a hrubost.

Jelikož doposud nebyla ustanovena disciplinární komise zcela výjimečně jsem rozhodl  takto:

Tomáš Hofrichtr zákaz startu na dvě kola ZHoL (5,6)

Jakub Štětkář zákaz startu na jedno kolo (5). Dle pravidel ZhoL měl být i tento hráč potrestán dvěmy koly, ale jelikož se nejednalo o hrubý faul, snížil se mu trest na jedno kolo.

Proti trestům se je možno odvolat.

Znovu Vás všechny prosím o návrh termínu na schůzku zástupců týmů, jelikož jsem po každém kole konfrontován s nespokojenými zástupci týmů. Nemůžu sám rozhodovat o tom zda a jak bude který hráč potrestán. Na tom se musí podílet nestraní zástupci, jejichž verdikt bude závazný. Velmi časté je také, že zápisy jsou nekompletní nepotvrzené a případné protesty nejsou vůbec zapsány. 

Rád bych také apeloval na všechny hráče ZHoL aby k soupeřům přistupovali s respektem a úctou k jejich zdraví, tento sport děláme pro radost nikoliv za peníze a pokud někdo skončí v nemocnici je to vždy politováníhodné.

Petr Špaček