Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hřebíku budeš nám chybět

titulní obrázek

2.2.2018 od Jakub Štětkář, 6095x přečteno

Některá slova se špatně píší, některá se ale také špatně čtou. Bohužel nejen dobré zprávy musíme v životě slýchat. V úterý večer všechny kamarády, příbuzné a známé zastihla velmi smutná zpráva.

Při hokejovém zápase svého týmu v amatérské lize hrané na PSG aréně ve Zlíně, dotlouklo i přes veškerou snahu spoluhráčů a poté i záchranářů srdce našeho kamaráda Honzy Skácelíka, kterému nikdo neřekl jinak než „Hřebík“.
 

K hokeji se Honza dostal přes hokejbal, kterému se věnoval od svých šestnácti let až dodnes. V nejvyšší  malenovické hokejbalové lize odehrál plných třináct sezón převážně na postu obránce, což platilo i u hokeje. Ve Zlínské amatérské hokejové lize strávil 11 sezón , odehrál 236 soutěžních zápasů a třikrát se svými spoluhráči slavil bronz a jednou i stříbro. Další řadu utkání odehrál ve Zlínské hobby lize a byl také velikým fandou zlínského extraligového týmu.
 

Hodně aktivní byl ale i v oblasti automobilových závodů, kde dělal dlouhá léta mechanika různých rallyových speciálů a dokonce několikrát usedl sám i za volant v amatérských závodech. Rád podnikal i dobrodružné výlety s kamarády na motorkách.
 

Sport byl koneckonců to, co Honza miloval. Bohužel se mu ale stal i osudným, když odešel  nenadále z tohoto světa a v nedožitých osmatřiceti letech zde zanechal své  milované nejbližší. Přítelkyni Romanu společně s jeden a půl letou dcerou Editkou.
 

Aby alespoň částečně zmírnili dopad této náhlé tragédie, zřídili kamarádi pro pozůstalé transparentní účet u Komerční banky, kam může kdokoliv přispívat.
 

Číslo účtu je : 115-6885940207/0100 -  transparentnost účtu bude možné sledovat na stránkách Komerční banky.
 

Poslední rozloučení a smuteční obřad  s Honzou Skácelíkem proběhne v pondělí  5.2.2018 ve 13.00 hodin v obřadní síni zlínského krematoria .
 

Všichni kdo jste ho znali, vzpomínejte na něj jen v dobrém. On byl totiž tím, kdo nikdy nezkazil žádnou srandu a lidi kolem sebe měl moc rád.
 

,, Hřebíku, měj se tam nahoře dobře . Nikdy na tebe nezapomeneme. "