Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Nový ročník

titulní obrázek

29.8.2013 od Petr Špaček, 72x přečteno

nový ročník

Ahoj všem, minulý týden proběhla schůze vedení ZHoL se zástupci týmů. Účast byla téměř 100%, chyběl akorát zástupce HC Falcon. Na této schůzi se dohodli a odhlasovali následující věci:

1)      Příští ročník se bude hrát v 8 týmech tzn. Schválil se start Artu s tím, že ze soupisky se vyškrtli hráči, kteří nemohou hrát ZHoL (bylo hlasováno jednomyslně) a byl povolen podmínečný start hráče Aleše Pivody

2)      Ze soupisky HC O2 Zlín byl hlasováním vyjmut hráč Petr Mokrejš, jelikož nesplnil kritéria od poslední registrace. Dále byla vznesena po schůzi (dodatečně) námitka na hráče Martin Jenáček, proti jsou zástupci Rotoru, Torpéda, Lípy. Takže se k tomuto hráči prosím vyjádřete co nejdříve jinak bude platit závěr ze schůze, kde se dohodl jeho podmíněný start.

3)      Podmíněným startem se rozumí, že pokud se hráč hrající v tomto statutu dopustí hrubého porušení pravidel, nebo opakovaně bude trestán za hrubé fauly či nesportovní chování bude mu okamžitě pozastavena činnost v soutěži bez nároku na odvolání.

4)      Je třeba složit zálohu ve výši 20 000Kč na tým + do konce září doplatit zbytek. Kdo nezaplatí nebude moci pokračovat v ročníku.

5)      Tým SK Mladcová se přejmenoval na SK Letná 1944

6)      Dohodlo se, že během sezony bude možno libovolně přestupovat s týmu do týmu pod podmínkou:

A)     Hráč přestoupí maximálně 2x za sezónu

B)      K přestupu musí dát souhlas oba vedoucí týmů, kterých se to týká¨

C)      Přestup se musí nahlásit u vedení soutěže, nejlépe mě

D)     Finanční vyrovnání mezi hráčem a týmem si musí každý zprostředkovat sám

Doufám, že nový ročník bude stejně napínavý a dramatický jako loňský. Taky doufám, že budeme hrát hlavně hokej a vyvarujeme se zbytečných zranění.

Peťa