Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

tresty

titulní obrázek

16.2.2014 od Petr Špaček, 51x přečteno

tresty

V utkání číslo 70 Lípa ver Torpédo byl udělen trest 10+10  hráči Torpéda Romanu Čechmánkovi za verbální napadení rozhodčího , dle pravidel ZHoL je hráč Roman Čechmánek potrestán zákazem startu v následujícím kole.

V utkání číslo 60 Torpédo ver O2 byl udělen trest do konce utkání hráči Torpéda Tomáši Drcmánkovi za napadení rozhodčího (dle zápisu nastřelení puku na sudího po odpískání). Za tento prohřešek dle pravidel  ZHoL je udělen trest Tomáši Drcmánkovi stop na dvě následující kola. V případě opakování bude hráč vyloučen do konce ročníku 13/14.

Rád bych všechny hráče upozornil, že letošní ročník byl zatím hrán velmi čistě a podobný trend bychom rádi udrželi do konce sezóny, pokud se budou takové excesy opakovat vyvodí vedení soutěže náležité důsledky dle pravidel, které vedoucí všech týmů odsouhlasili před sezónou 13/14.

Nadále nebudou tolerovány takto hrubé prohřešky. Pokud s vedením zápasu není někdo spokojen, má možnost vepsat svůj názor do zápisu, na základě toho může dojít k postihu rozhodčích, ale v žádném případě není možné, aby docházelo k ústnímu a fyzickému napadání sudích!!!

Petr Špaček