Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Hudlíkovi nová hokejka svědčí

titulní obrázek

8.1.2008 od Zdenka Kölblová, 126x přečteno

V sobotu 5.1. se zdravé jádro CSKA zúčastnilo nočního hokeje na Úvoze. Hudlík zářil jako jeho nová hokejka :)

Jelikož jsme v prvním týdnu nového roku neměli klasický nedělní trénink, využilo několik z nás pozvání na sobotní noční hokej na Úvoz. Zdravé morální jádro CSKA se sešlo v tento klasicky odpočinkový den a myslím, že nakonec nikdo nelitoval.

Naprosto výjimečným aktérem celé show byl jako obvykle Hudlík. Hned v několika prvních minutách se mu podařilo vstřelit Milošovi gól. Tím jeho spanilá jízda zdaleka neskončila. Sice již další góly nedal a dokonce několikrát minul prakticky prázdnou branku ze dvou metrů, nicméně svou pozici před gólmanem hájil statečně a neopouštěl ji za žádných okolností. Z druhé strany kluziště se mi dokonce několikrát zdálo, že má na svém svědomí gólovou asistenci, ačkoliv se v tomto bodě hodnocení mohu mýlit.

Nejen střelecky, ale i bruslařsky předváděl Hudlík neuvěřitelné věci, dokonce se dvakrát ocitl blízko mě v obraném pásmu a pokaždé našel bezpečně cestu nazpět okolo střídačky na útočnou modrou. A dokonce jednou i aktivně bránil.

Ve svém pozápasovém hodnocení nebyl Hudlík k utišení, dle svých slov podal výjimečný výkon a „tolik šancí neměl už čtyři roky“, nezapomněl nesobecky pochválit všechny spoluhráče, kteří mu na ty neproměněné šance nahrávali, a naprosto sobecky vyjádřil nadšení nad tím, že tentokrát nebyl na ledě nejhorší.

Hrál se pěkný a slušný hokej, utkání probíhalo podle klasického scénáře na který jsme zvyklí z neděle – půl hodiny před koncem byl stav relativně vyrovnaný, pak se hráčům přestalo chtít bruslit a gólmance chytat a dopadlo to jako obvykle, modří (v tomto případě ještě i černí a červení) vyhráli s jasnou převahou. Miloše trochu potrápily nepolapitelné střely Kuťase a infarktové situace vytvořené Hudlíkem, mě zase udivovali moji obránci, kteří předváděli zvláštní střídání včetně rukavic, z čehož  vzešlo několik zajímavých gólových situací pro soupeře. Gólové zásluhy modrých hráčů zde neuvádím, i když tam by se možná i hattrick našel, jen si to prostě pro jistotu nepamatuju :)

Podle vyjádření organizátorů se tento led bude konat víceméně pravidelně a tak doufám, že občas budeme tuhle zajímavou sestavu s radostí doplňovat. Hudlíkův výkon mě přivedl na myšlenku zavést v CSKA cvičně kanadské bodování. Co vy na to?

 

 

Komentáře

10.1.2008, 0:13 - Jan Heiník

aktivně sem se zůčastnil na straně tradičně vítězných černých ... a jako bylo to fajn, ale měl sem v nedělu pocit, že mi kdosi urval nohy.
kanadske bodovani by nemuselo byt zle, ale kdo si to ma pamatovat kolikrat ;o)

9.1.2008, 19:31 - Vašek Neveselý

Tak to jsem zas jednou někde chyběl, tak tuto sobotu má opět možnost...:-) Ale stejně si myslím, že to bylo tím datem, přece jen bylo pár dní po silveru, a to se nechytá pořád ještě na 100%, že jo Milo....:-)