Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kontumace

titulní obrázek

12.1.2008 od Jan Turek, 70x přečteno

z.č.56 Svinov - Lukavice bude kontumován ve prospěch Lukavice.

z.č.56 Svinov - Lukavice, odehraný 23.12.2007, který skončil vítězstvím Svinova 4:1, bude kontumován ve prospěch Lukavice. Důvodem je účast 3 registrovaných hráčů na straně Svinova. Program neumožňuje provést kontumaci tak, aby byl započítán do tabulky výsledek 5:0 pro Lukavici, ale body do osobních statistik hráčům Svinova zůstaly. Proto bude úprava v tabulce provedena až v závěru sezóny.

Komentáře

13.1.2008, 23:50 - Jan Turek

Bylo mi řečeno, že body do statistik mají zůstávat jen hráčům týmu, který kontumačně vyhrál. Nemůžu nikde najít, jak se v těchto případech má postupovat, ale pro naši soutěž se mi to takhle zdá být správné. V tom případě bych mohl kontumace zadávat hned. Prosím o názory.

14.1.2008, 10:27 - František Malínek

Ctělo by to zjistit,jak to doopravdy je v soutěžích řízených ČSLH a postupovat stejně,nejsem si jistý,ale body do statistik se nezapočítavají ani jednomu týmu.Stejně kontumační výsledek 5:0 se nepočítá po skončení soutěže do dosaženého skore a goly jsou do konečné tabulky ze zkontumovaného zápasu odečteny,tým po kontumaci obdrží "pouze" všechny body..

14.1.2008, 11:02 - Petr Lakomý

Na 99,9% to je následovně:
kontumační výsledek 5:0 se započítává do celkového skóre. Do osobních statistik se počítají pouze body hráčů vítězného mužstva. Pokud vítězný tým v odehraném zápase dosáhne více branek např. prohraje 6:7 nebo vyhraje 6:2, potom je kontumační výsledek 6:0 v obou případech a do osobních statistik se počítá všech 6 střelců i s asistenty. Pokud vítězný tým v odehraném zápase prohrál např. 2:4, potom je výsledek 5:0 po kontumaci a do osobních statistik se započítavají střelci pouze 2 gólů. V případě mužstva, které porušilo pravidla se do osobních statistik nezapočítává ani bod, a to ve všech případech. Hokeji zdar. Petr