Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Změny rozpisu

titulní obrázek

12.3.2008 od Jiří Sklenář, 58x přečteno

dva zápasy

informace ohledne posunuti dvou zapasu BHL o 15 minut,

Časomiru a rozhodci zajišťuje liga BHHL, která požádala o přeložení časů zápasů pro Play-off zápasy BHHL.

20/Čt

PVC Brno

GINGILLA

21:00

STEL Brno - NHL

11.ročník - ZČ

27/Čt

Panthers

PVC Brno

21:00

STEL Brno - NHL


Komentáře

18.3.2008, 14:36 - Tomáš Mišik

Včerejší zápas Falcons vs Mamuti byl velice povedený:), rozhodčí byli super, podle mě neudělali jedinou chybu, jediné upísknutí se, 100% výkon.

18.3.2008, 15:10 - Jiří Sklenář

když zapomeneš ja jasný gól na 2:1 pro nás tak to bylo super. Nebásnil bych o rozhodčích. Výbornej výkon v šesti lidech předvedli Mamuti ne rozhodčí. Jak ty tak Vláďa Schreiner vychytali naše hráče i když někdy s velkou dávkou štěstí. Rozhodně Fischof se Šimoníkem jasně nejlepší hráči ligy. Prakticky neslezli s ledu a v útoku jako by měli síly na dva další zápasy!! Prostě byli lepší! Falcons přestříleli podle mně Mamuty tak 90:20, ale bylo nám to prd platný.

18.3.2008, 15:28 - Tomáš Mišik

Tak ten gól nemůžu posoudit objektivně, neviděl jsem to, ale podle toho co vím, tak puk skončil na brankové čáře, takže rozhodčí to odpískali správně. Ostatně stál nejblíž a puk dobře viděl.

18.3.2008, 16:54 - Jiří Sklenář

nejblíž stáli hráči ti jasně viděli puk za bankovou čárou, a jeden z rozhodčích gól ukázal druhej po chvíli zrušil(to je nepochopitelné). Ale to na naši porážku vliv nemělo. Prostě výbornej zápas Mamutů a špatnej Falcons. Jen kdyby bylo víc překvapení nejen PVC:Medlov , Falcons:Mamuti. určitě větší vyrovnanost není na škodu.

18.3.2008, 18:26 - Vladimír Schreiner

Gól z mýho pohledu: když jsem věděl že puk je někde mezi betonama mách jsem někam za sebe lapačkou a čekal na písknutí. Potom co jsem vstal ležel puk před brankovou čárou. Je možný, že čáru přešel a já jej vyškrábl už z branky, upřímě nevím, ruku do ohně bych nedal za uznání ani neuznání gólu. Rozhodně nezávidím rozhodčím v těchto situacích jejich roli, mají to těžší než se může zdát.

18.3.2008, 20:29 - Jiří Sklenář

Vláďo kluci stáli už za tebou když si ho stáhl z brány. jak říkám nechvalme rozhodčí za bezchybný výkon když víme jak to bylo. Pochvalte sebe vychytali jste Mamutům body a možná rozhodli soutěž o první flek. Rozhodčí prostě bezchybní nebyli. Když ukazuje jeden gol a druhej od půlky ho neuzná nemám slova a nebudu je chválit. To je moc !! Odřídili to solidně ale ne bez chyby. Nic víc nic míň.

19.3.2008, 16:39 - Radek Michel

Zdravim, normalne bych o tomto foru ani nevedel,ale dostal jsem tip od Tomaše Mišíka.
Jsem rozhodci a tento zapas jsem piskal... a chci rict:"Jirko,ty jsi byl asi na jinym zapase!!!" Velice dobre si tuto situaci pamatuju.V tu chvili kdy byl ci nebyl gol jsem stal na modre care u Vasi stridacky a vubec jsem tam nevidel. Po pisknuti jsem se zlehka rozjel k brane a koukal co bude protoze druhy rozhodci pisknul a zatim nic neukazal (nebo jsem si nevsiml). Pote rozhodl ze gol nebyl! Ja jsem jel se postavit na buly a uklidnoval jsem hrace. Takze v zadnem pripade jsem z modre nerekl ze gol nebyl.U vseho byl jeden rozhodci a rozhodl tak jak videl.Diky za pochopeni a snaz si vzpomenout. Diky

19.3.2008, 17:00 - Jiří Sklenář

Radku mluvil jsem se všema klukama od nás na ledě a gól byl. Nemám víc co říct.Jinak v pohodě odřízený a v pohodě hokej.

19.3.2008, 20:48 - Radek Michel

No proti tomu nic nemam...to jsem psal! Fakt nevim protoze jsem stal na modre care.Muj prispevek byl miren na to,ze jsi tvrdil ze druhy rozhodci ten gol zrusil a proto jsem napsal, ze to tak nebylo. Klidne to gol mohl byt, vo tom zadna. Dik mej se