Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Sršni rabovali ve Vyškově

titulní obrázek

16.3.2009 od Vladimír Schreiner, 81x přečteno

Lulečští hostili v rámci 20. kola BALLH ve svém domácím stánku ve Vyškově celek Sršňů.

Utkání tempem a tvrdostí navazovalo na podzimní střetnutí obou mužstev, v němž urvali tři body po dlouho nerozhodném stavu a drtivém závěru lulečští (SRN - LLC 2:4).

I ve Vyškovském utkání šel do vedení tým z Lulče, když ve druhé minutě usměrnil Brtník crossovou přihrávku Birdáše nad beton brankáře Sršňů Hájka. Lulečští se mohli z vedení radovat jen do 13. minuty, kdy se ve skrumáži před brankou nejrychleji zorientoval Matoušek a bylo srovnáno, 1:1.

Utkání se tak lámalo ve druhé třetině: do jeho scénáře se zapsali nejdříve dvěma brankami střelci Sršňů a následně brankář brněnského mužstva Karel Hájek. Povedlo se mu totiž dvakrát vychytat nejproduktivnějšího hráče soutěže Šimoníka v souboji jeden na jednoho a dostat svůj celek na koně.

Karel Hájek

Hájek betonem vytěsnil nájezd Šimoníka

Luleč doplnila během druhé přestávky potřebné sebevědomí a nastupovala do posledního dějství s vervou otočit výsledek na svoji stranu. Ruku k dílu příložil v 32. minutě lulečský Široký a z utkání bylo opět drama, 2:3. Útoky se přelévaly ze strany na stranu, svoje umění mohli předvádět oba brankáři - zejména Sršeň Hájek dokazoval, že umí svůj tým podržet v krizových situacích nad vodou. Blízko vyrovnání byla Luleč po ráně Birdáše, kterou zastavila až tyč.

Široký vysílá prudký projektil na Hájkovu branku

Hokejová štěstěna - zřejmě uražena takovou nedbalostí - si tak sedla na hole Sršňů. Činčera přepustil kotouč Vojancovi, který jej z první poslal mezi nohy neštastného brankáře Lulče Kalába, 2:4.

Luleč inkasuje po trefě Vojance

Definitivní stopku ve snaze o zvrat pak Lulči vystavil necelou minutu a půl před koncem Sršeň Matoušek. Střela lulečského obránce Jelínka, která lemovala závěrečný hvizd rozhodčích sice síťku rozvlnila, ale na radosti Sršňů už nic nezměnila.

Sršni děkují svým věrným fanouškům

Luleč - Sršni 3:5.