Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Falcons se omlouvají

titulní obrázek

7.10.2009 od Jiří Sklenář, 118x přečteno

.....

omlouváme se za nezvládnutí zápasu s Bizony některými našimi hráči. Tým Bizonů byl jasně lepší, a výhra byla tudíž jasná. Spoustu věcí při rozhodování jsme nepochopili, a v případě dotazu rázně odkázáni. Doufám, že další spolupráce bude i  ze strany rozhodčích o ochotě komunikovat s hráči.

Komentáře

11.10.2009, 14:02 - Petr Havliš

Pánové, byl jsem mimo Brno, takže na celou kauzu reaguji se spožděním. Především si myslím, že tato i podobné aféry jsou úplně zbytečné. Zcela jistě neovlivnilo nějaké úpísknutí výsledek ani průběh zápasu. Hokej je hra, kde vládnou emoce a často se oběma stranám zdá, že je poškozena a někteří hráči to pak nezvládají. Ale uvědomte si, že pořád hrajeme amatérský hokej, kde hrajeme pro radost a pro pohár za 500,-Kč. Tak jaký má smysl nadávat rozhodčím do p..., č... a k... při každém sponém zákroku. Má to za násůedek jediné, že se zápas stane vyhroceným a rozhodčí nervóznější a naštvanější.
Po dohodě všech vedoucích jsme převedli BHL do Rosic, protože jsou zde náklady na zápas téměř o polovinu levnější a termíny nesrovnatelně lepší (na halách byly např. nabízeny ledy 21:30 vč. víkendu). Za těchto okolností je ochota místních rozhodčích z Rosic chodit pravidlně a ve dvou malá výhra (podobně jako časomíra) a jsem rád, že to zatím funguje (na halách každý z nás zažil, že občas rozhodčí nebo časoměřič nepřišli, výkony byly vyloženě různé, někdy super, jindy otřesné..). Myslím si, že kluci Král i Gejdoš pískají úplně v pohodě a pro naši soutěž dostatečně, i když samozřejmě ne bez sebemenší chybky (ale to není ani v extralize). Pokud je ale budeme nadále hrubě urážet a napadat, riskujeme, že se na to vykašlou a budeme opět řešit problém, jak sem rozhodčí dostat. Já na rozdíl od vás pak ty problémy musím řešit, podepisovat nájem ledů za celou soutěž, dohodovat se s rozhodčími atd. a už se mě vážně nechce řešit další zásadní problém, jako bylo odstoupení Čertů na začátku sezóny.
Tak vás žádám a prosím o trochu rozumnější přístup k rozhodčím a podobným aférám. Hokeji zdar.

10.10.2009, 19:41 - Jiří Sklenář

Že se na to nevyserete jasně jsem se za nás omluvil i když se mně některý výroky nelíbí pískat budou jen tito rozhodčí. Až budem vědět co hrát, bude to v poho. Navíc od příště můžou za nás nastoupit někteří další hráči tak snad bude klid. Meku jak si říkal v Rosicích už ne. Falcons je tým, a chodíme si zahrát a tak to bude i dál. Těším se na další zápasy s Fischhofem,Horákem, Komínem Knirchem a dalšíma Falconama.

10.10.2009, 0:32 - Tomáš Flora

Peťas vydrž to,čistý tělo nevadí ale Meklyho divadelní představení mě opravdu vadí. Já se chci co nejrychleji vypotit(popř.vyhrát)a být rychle zpět u rodiny nebo na pivku.Proto ten hokej ještě pořád hraju ale nerozumím tomu proč ještě ten Mekli!?! Ať za Falkony nebo za Kačery. Fakt to nechápu. Třeba nám to tady Mekly někdy objasní.Možná chtěli Kačeři zvednout věk.průměr z 20 na 22 let aby to nevypadalo trapně proti nám pětatřicátníkům.

10.10.2009, 11:25 - Tomáš Ketman

Vadí vám že za kačery hrají samí mlaďoši?Všichni jsme bývalí hráči,kteří hokej hrát umíme a pouze se jím teď bavíme...A meklin si chtěl zahrát s náma, tak jsme ho vzali.Nic jinýho v tom nehledejte.A trapný nám to není..myslím si že zápasy s náma musí bavit každýho. Zápas jsme neunesli, konkrétně já se za sebe dost stydím..

10.10.2009, 14:05 - michal mekleš

je fakt ,že jsem se choval jako idiot a stydím se za to a všem se olouvám.
Rosicích se to opakovat z mojí strany určitě nebude , protože tam v letošní sezoně hrát nebudu. Věřím ,že si beze mě zahrajete lepší a klidnější hokej.
Pokud chce ještě nekdo neco říct může i osobně vždy po zápase Kačerů rád si sednu k diskuzi.
a proč mě někdo dává na soupisku..... asi ten hokej umím.
ahoj Meklin

9.10.2009, 23:52 - Petr Ohniště

Musím souhlasit s Flérym.
Bohužel největší slabinou v utkání mezi Bizonama a Falcons nebyli rozhodčí, ale hráči Falcons sami. Protože místo toho, aby se soustředili na hru a pokusili se zvrátit vývoj utkání na svou stranu, tak bylo daleko jednodušší začít obviňovat všechny ostatní ze zaujatosti proti nim.
A nejhorší na ledě byl v fakt Mekleš.
Už dlouho jsem neviděl takový divadlo.
Taky nepatřím mezi žádný extra hodný hráče,(teda podle ostatních) ale mě by steak s Falcona určitě nechutnal. Pořád beru hokej jako zábavu a ne jako možnost ukázat jakej jsem borec - nadávat rozhodčím, protihráčům ...
Ještě jedna věc: tři zápasy a u mě žádná trestná minuta ... oproti tomu kolik jich mají určití hráči Falcons.
A to je furt keců na mou adresu.

Hokeji zdar
ohník

9.10.2009, 23:15 - Tomáš Flora

Kluci,určitě byl problém jeden. Mekly(mekleš).Znám ho dlouho. Dobrej kluk v civilu. Na ledě nepochopitelné chování. Nebaví mě proti němu hrát a nechápu,že si ho dá někdo na soupisku. Skoky,keci,filmování,háčky! To je momentálně Meklyho hra v AHL. Mekly jestli to čteš tak sorry,ale na ledě mě sereš. Vždyť ty ten hokej umíš! Zápasy kde hraješ trvají cca o 15min déle jen díky tvý diskusím swe sudími.Vím,že jsem v tvé hospůdce zapíjel svou první dceru Amálku,a nemělo to chybu,ale jako protihráči se ti už smějem(a ne za to jak hraješ hokej) Flery

8.10.2009, 10:56 - Jiří Sklenář

nadále pro hráče Falcons toto téma NEKOMENTUJTE :)))) dík

8.10.2009, 2:37 - Filip Dilhof

Tesim se na stejk s BIZONA co stal jen tak na zamrzle planine:o)))

7.10.2009, 20:14 - Adam Olšák

Borci, vaše reakce a chování bylo naprosto nepřiměřené. Rozhodčí pískali jak pískali, ale pískali pro oba týmy stejně. Rozdíl byl v našich a Vašich reakcích. Nakonec můžete být rádí že byl postižený jen jeden hráč. Všichni jsme viděli co se dělo na konci zápasu...

7.10.2009, 21:43 - Tomáš Ketman

Rozhodčímu jsem se po zápase omluvil..Ale pánové to jakým způsobem jste na mě hráli a rozhodčí to pouštěl, jsem klidnej člověk ale už jsem to nevydržel.Díky "stojícímu" hráči nemůžu chodit..ruce mám modrý a díky vašim háčkům jsem si hokej fakt moc nezahrál..:( tak doufám že se tohle začne pískat..háček se nepískne a čistý tělo ano..koho to má potom bavit??

8.10.2009, 10:55 - Jiří Sklenář

Adame vidíš jen svou stranu nic víc nic míň ... vyhrát jsme nemohli byli jste dobří ale dodneska nevíme co se tam má hrát ... strom stojícího hráče ramenem na Ketoša je v hokeji v pohodě ale nemusí se hrát tady, navíc v našem obraném pásmu a zákrok to byl zcela úmyslnej ... stejně jako naražení mladýho za stavu 6:1 u mantinelu od ranařa Ohníka.. Apropo když už hráč leží po srážce, a nikdo z nás neví co mu je nechat pokračovat hru tak to bych nechal na jiný ligy. Zdraví je tady snad nad výsledky. Snad jednou pochopíme co vlastně máme hrát jestli padat nebo ne ... viz Macákův přeskok našich hokejek s teatrálním pádem za kterej ho vyloučili. Bohužel k tomu vyloučil i nás s tím že ať jde někdo z pole ven...ptám se proč za to že Váš hráč spadl s úsměvem na rtu?... no k smíchu ... snad si příště vememe modré dresy a budeme padat budeme v pohodě a zahrajem si i v pěti. ... p.s nebrečíme jen konstatujeme a do příště se polepšíme :))) ...