Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Odvety začínají!

titulní obrázek

14.1.2010 od Libor Grabec, 157x přečteno

HC Crocodiles – HC C&K Toyota 3:2

Polovina soutěže je za námi a startuje „jarní“ část. A všechny zápasy se samozřejmě budou opakovat. První víkend jsme se zaměřili na utkání o kterém jsme psali již před třemi měsíci. V prvním špílu zaslouženě vyhrála Toyota. Tentokrát to bylo jinak.

Utkání bylo od začátku do konce krásné na pohled. Rychlý a dynamický hokej, prostý ošklivých faulů a zákeřností. Ačkoliv šlo o tři důležité body, tak na ledě panovala vcelku přátelská a vstřícná atmosféra.

Oba týmy měly herně co nabídnout a hrál se vyrovnaný hokej. Skóre otevíral až v závěru první třetiny René Ličartovský po přihrávce Petra Matouška. Před vždy excelujícím Radimem Protivínským vznikl zmatek a on nestihl pokrýt mezeru na zemi. Krokodýli přidali druhý gól pěknou kombinací, zpoza branky nahrál Libor Grabec na střelu, kterou následně doklepával nebráněný David Brázda. Krokodýli byli na koni.

       

            Adam Olšák                             Tomáš Brabec 

Situace se změnila na konci druhé třetiny, kdy byl naprosto zbytečně vyloučen hráč Krokodýlů za hru v šesti a přesilovku Toyota využila. Adam Olšák střílel z kruhu a trefil se naprosto přesně. Toyota tímto činem zvedla pokleslé hlavy a vyvinula obrovský tlak na soupeře. Gólman Krokodýlů Michael Gulda komentoval tento moment s vděčností, že druhá třetina skončila s velkým štěstím bez dalších gólů v jeho síti.

          

     Radim Protivinský                                Michael Gulda

Síla Toyoty ale nepolevila ani po přestávce. Vyrovnávací gól přišel v 35. minutě kdy se útočníci Toyoty dostali do přečíslení 2:1, Martin Moudrý nahrával na druhou a ačkoliv se krokodýlí obránce položil do nahrávky, byl příliš pomalý, puk mu prošel pod tělem a kapitán Tomáš Brabec skóroval krásnou nechytatelnou střelou.
Tři minuty před koncem, kdy si všichni diváci zimou a nervozitou nevěděli na které noze dřív stát (toyotských přišlo 45, děkujeme J), došlo k prvnímu, jedinému a bohužel osudnému vyloučení na straně favoritů. Faul Petra Ohniště potrestali Krokodýli gólem. Po nahrávce Libora Grabce překonal Milan Procházka gólmana Radima Protivínského potřetí.
Utkání bylo plné pěkných momentů, akcí vymykajících se z rámce amatérského hokeje a bohužel promarněných šancí. To vše ale k hokeji patří, diváci si přišli na své a hráči, i ti poražení, nemuseli nad svým výkonem věšet hlavy.

          

             Libor Brůžek                               Libor Grabec  

V dalších víkendových zápasech překonaly Kohoutovice Devil Butts vysoko 15:2, Sršni přehráli Kačery 5:2, JB Stavební senzačně získala tři body nad Tučňákama skórem 1:0 a Pančava porazila Tišnov 4:3.

Komentáře

15.1.2010, 9:42 - Tomáš Brabec

Super zápas, jen trošku smůly v závěru. V neděli to bude asi mazec, pokud Ti fanoušci i Kohoutovicím přijdou. Posledně se jim moc nechtělo, asi nejel trolejbus :o)) PS: Libore, díky za tu pochvalu....

15.1.2010, 0:22 - Tomáš Flora

Krásný zápas.Viděli jsme ho a všechna čest na obě strany. Fandové Toyoty prostě paráda. V neděli na Kohoutky-Toyota se chystá 30 fandů Kohoutovic!!!! Už jen to ve spojení s "hlučnými" fanoušky Toyoty může být zajímavý zápas. A to i kdyby hokej nestál třeba za nic. Uvidíme. Flery-Kohoutovice