Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Posezónní schůze BHL

titulní obrázek

29.4.2010 od Petr Havliš, 104x přečteno

V úterý 27.4.2010 se konala posezónní schůze BHL. Závěry schůze najdete v přiloženém zápisu ze schůze.

Zápis

posezónní schůze BHL

 

konané dne 27.4.2010

 

 

Místo konání:           Bar PaP, Hokejové haly dětí a mládeže, Střední 26, 19:00

 

Přítomno:

9 členů BHL, nepřítomni zástupci týmu Bláhovka a Gingilla Fighters (omluvili se v den konání schůze), schůze byla tudíž usnášeníschopná. Přítomni rovněž členové kandidátů členství HC Phantoms, HC Tučňáci Rosice a HC Tišnov

 

Program a závěry posezoní schůze:

1.            Byla vyhodnocena sezóna 2009-2010 a předány poháry a individuální ocenění:

1. místo - HC Petrov Brno, 2.místo - Medlov ROS, 3. místo - HC Bizoni; nejlépe bránící tým - HC Medlov ROS (36 obdržených branek), nejlépe útočící tým - HC Petrov Brno (116 vstřelených branek), nejslušnější tým – HC Petrov Brno (66 trestných minut); nejproduktivnější hráči: 1. Tomáš Flora (51 bodů), 2. Petr Vojanec (42 bodů), 3. Adam Olšák (36 bodů); nejlepší střelci – 1. Tomáš Flora a Petr Vojanec (25 branek), 3. Zdeněk Janák (22 branek); nejlepší nahrávač – Tomáš Flora (26 asistencí); nejlepší brankář – Vladimír Vik (Ø 1.53 branek/zápas).

2.            Bylo diskutováno složení BHL v novém ročníku 2010-2011:

V novém ročníku BHL bude pokračovat 10 stávajících členů, jednomyslným hlasováním byl vyloučen tým Bláhovky (vzhledem k celkovému neserióznímu přístupu týmu a 4 kontumacím v ročníku, týmu Bláhovka bude vrácena kauce 3.500,-Kč), naopak byly přijaty 2 nové týmy (HC Phantoms a HC Tučňáci Rosice). BHL 2010-2011 by měl mít tudíž 12 účastníků. Náhradníkem je tým HC Tišnov.

 3.            Startovné a kauce na další ročník zůstanou pro nové týmy nezměněny – 1.500,-Kč startovné a 3.500,-Kč kauce. U loňských účastníků bude startovné i kauce převedena do dalšího ročníku. Stav pokladny je ke dni konání schůze 56.500,-Kč.

4.            Nový ročník by měl začít letos od 13. září a měl by být sehrán opět v Rosicích. Jednotlivé týmy předloží soupisky nejpozději 14 dnů před začátkem 1. zápasu soutěže, tedy do 30.8.2010. Vedení BHL bude usilovat o 6 hracích jednotek týdně i vzhledem k tomu, že má v následující sezóně dojít k rozmrazení stadionu v Rosicích a ke generální opravě a to patrně již od začátku března a BHL by tudíž měla skončit do konce února. Fan klub Hc Kometa Brno požádala o možnost sehrát zápasy na domácím ledě v Rondu. To bude dořešeno v průběhu léta. Soutěž by měli dle předběžného příslibu jako rozhodčí i nadále řídit pánové Gejdoš a Král. Zůstat by měl i časoměřič Šimerle. Schůze BHL odsouhlasila pro rozhodčí a časoměřiče prémii 1.000,-Kč resp. 500,-Kč za velmi dobrou docházku a spolehlivost.

5.            Po obsáhlé téměř 2 hodinové diskusi bylo těsnou většinou 6:5 odsouhlaseno, že bude zachováno stávající pravidlo o registracích hráčů, tedy že registrace nemusí být zrušeny, jen hráč nesmí aktivně nastoupit v soutěžích ČSLH. Vzhledem ke značné kontroverznosti a potencionální problematičnosti tohoto bodu přesto doporučujeme týmům, aby pokračovalo v odregistrovávání svých hráčů, protože může kdykoliv v brzké budoucnosti dojít ke změně tohoto pravidla. Rovněž bude na předsezónní schůzi diskutována a dořešena možnost omezení startů bývalých profesionálů (extraliga a 1. Liga) v naší amatérské soutěži.

6.            Věci spojené s chodem BHL (především volba předsedy, určení administrátorů webu, možnost získání editora článků apod.) budou dořešeny na předsezónní schůzi pro další ročník.

 

Zápis posezónní schůze BHL provedl  Petr Havliš, předseda BHL.

Komentáře

29.4.2010, 19:25 - Martin Pokec

Jen bych si dovolil poděkovat všem z vedení naší ligy za jejich čas a úsilí v letošní skončené sezoně a i za chystání dalšího ročníku. Díky a naschle v nové sezoně :-) Pokec, Hc Petrov

4.5.2010, 7:33 - Petr Havliš

Martine je to milý, díky. Je to fajn když někdo aspoň takto ocení naši práci navíc a neslyšíme jen samé kritiky a brblání. Měj se a zdarec v novém ročníku.