Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Polička

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Přehled sponzorů BALLH

titulní obrázek

13.11.2007 od Tomáš Mišik, 72x přečteno

V současné době na stránkách všech týmů BALLH můžete najít dohromady 7 sponzorských firem uvedených níže. Máte-li svého sponzora, neváhejte jej vedoucí týmů uvést ve svém týmovém profilu, je to jen malý vděk za to, že Vám přispívá nebo přispěl na Vaší zábavu.

Partneři týmů v BALLH:

logo gemac                                     GEMAC

www.gemac.cz

Společnost Gemac se zabývá výrobou a montáží plastových oken, dveří a veškerého příslušenství. Svým zákazníkům poskytujeme v této oblasti komplexní služby: Kromě výroby a montáže i dopravu, demontáž a likvidaci původních oken a dveří, zednické zapravení, konzultace, záruční a pozáruční servis.

 


                                     Iceshop.cz

www.iceshop.cz

 

JB Stavební

JB Stavební s.r.o.

Kompletní dodávky staveb v oblasti pozemního stavitelství.

jbstavebni.cz

 

 

 

Janas & partner

Znalecká kancelář

www.znalci.info

 

  Ing. Jaroslav Schiller - bika

www.bika.cz

Firma ing. Jaroslav Schiller - bika se zabývá zásobováním firem, úřadů, bank a institucí papírenským a kancelářským sortimentem.

 

www.toyotabrno.cz

Hlavním sponzorem je společnost C & K, a.s. - autorizovaný prodejce a servis vozů značek TOYOTA, LEXUS a SUBARU.

 

 

 

Amica vystupuje na českém trhu již 10 let, původně reprezentovaná obchodní a exportní firmou Marex Trade. Samostatné obchodní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku, Amica Commerce s.r.o.,  začalo své obchodní aktivity od 1.1.2005 jako výhradní distributor značky Amica. Bylo obměněno portfolio produktů a pro obchodní partnery připraveny nové katalogy s aktuálním sortimentem.
Nejširší sortiment a také největší obchodní podíl si Amica vybudovala ve sporácích, a to jak ve volně stojících, tak ve vestavných, a to od elektrických, plynových a kombinovaných sporáků po sporáky se sklokeramickou deskou. Silnou stránkou jsou také samostatné vestavné trouby a desky, sklokeramické, plynové, kombinované i indukční. Doplňujícím sortimentem je řada odsavačů par a vestavných i volně stojících mikrovlnných trub.
Významné místo v našem portfoliu mají chladničky - jedno-dveřové, dvou-dveřové i kombinované, volně stojící i vestavné - a mrazničky.
Dalšími spotřebiči pro domácnost, které Amica nabízí, jsou vestavné i volně stojící myčky nádobí a předem plněné pračky - standardní a slim s hloubkou 42,5cm.

 

http://www.amica-spotrebice.cz/