Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

14. kolo BALLH

titulní obrázek

12.1.2014 od Zdenka Kölblová, 61x přečteno

dva zápasy na Úvoze a onlajn z neděle

Tento týden se výjimečně konaly oba sobotní zápasy na Úvoze, kde nebylo technicky možné napsat onlajn, proto přinesu jen krátkou zmínku.

V prvním utkání proti sobě nastoupili Sršni a Dražovice. Zápas se hrál v ostrém tempu a nechyběly velmi hezké hokejové akce. Dražovice měly celou dobu mírně navrch a byly ve vedení, Sršni přidávali svůj 4. gól v poslední minutě a závěr byl velmi napínavý. Bohužel celé utkání provázela napjatá až agresivní atmosféra, hrálo se hodně tvrdě a rozhodčí udělovali tresty jeden za druhým, nechyběla ani desítka za nesportovní chování. To má s pěkným hokejem společného jen málo, ale musím říct, že takový vývoj utkání se skoro očekával.

Druhý sobotní zápas RH Finance a Židenic byl proti tomu jako nebe a dudy :) Postavila se tu proti sobě profesionální zkušenost hráčů RHF a mladá dravost a bojovnost Židenických. Bylo na co koukat a první polovina utkání byla to nejhezčí, co jsme na hale v sobotu viděli. V této době se Židenice držely soupeřů, utkání bylo víceméně vyrovnané a hrál se krásný hokej na obou stranách. Potom ovšem RHF dostala střeleckou náladu a během několika málo minut padlo 5 branek a bylo po zápase. Přesto se utkání dohrálo v pohodě a Žideničtí se snažili do posledního hvizdu, jak jsme již u nich zvyklí.

Ještě bych ráda poděkovala hráčům ze všech týmů za pochopení, že se v poněkud komplikované situaci se šatnama na Úvoze zvládli civilizovaně domluvit a svou ukázněností a vstřícností napomohli hladkému průběhu sobotního hokejového odpoledne.

V neděli se očekával šlágr kola, utkání Krokodýlů a Toyoty. Ze zápasu si můžete přečíst onlajn.

Na poslední utkání mezi JBS a Kačery bohužel nezbyl redaktorský čas, takže se na ně podíváme příště.

Z pracovních důvodů teď bohužel několik následujících víkendů nebudu moci přijít na žádný onlajn, ale do konce základní části se snad ještě uvidíme.