Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Svinov

titulní obrázek

23.1.2008 od Jan Turek, 77x přečteno

Protože příspěvky ve fóru pod hlavičkou Ahl Uničov - všeobecná diskuze, ohledně Svinova, začínají být nepřehledné a nerad bych aby to tady přerostlo v nějaké větší přestřelky, píšu sem svoje stanovisko a zopakuji závěr z poslední schůze...

Protože příspěvky ve fóru pod hlavičkou Ahl Uničov - všeobecná diskuze, ohledně Svinova, začínají být nepřehledné a nerad bych aby to tady přerostlo v nějaké větší přestřelky, píšu sem svoje stanovisko a zopakuji závěr z poslední schůze. Svinov má na soupisce 3 dříve registrované hráče. Jelikož prověření registrací neproběhlo včas, nemohl jsem na tuto skutečnost reagovat dřív, než jsem reagoval. Proto jsme se taky dohodli, na myslím si mírném trestu, odebrání dvou bodů za odehranou část soutěže. Jednoznačně bylo řečeno (i napsáno), že další prohřešky v počtu registrovaných hráčů budou řešeny kontumací zápasu. Ani zástupci Svinova proti tomu na schůzi neprotestovali. V následujícím zápase ale nastoupili v nezměněné sestavě. Na můj dotaz jednoho z hráčů Svinova mi bylo sděleno, že se dohodli na dohrání soutěže v původní sestavě, i za cenu kontumací. Což respektuji, ale Svinov musí počítat s tím, že zápasy se soupiskou, která je v rozporu s pravidly, jim budou kontumovány. Myslím, že si všichni především chceme zahrát hokej, v tom asi nikdo se Svinovem problém nemá, ale když už jsme si vytvořili nějaká pravidla, tak je musíme dodržovat.

Komentáře

23.1.2008, 11:48 - Petr Krejčiřík

Milý Honzo. Naprosto tě chápu, že chceš tuto neplodnou diskuzi ukončit a máš pravdu. Přesto v závěru bych ti rád připomenul, že jsme za braní „nějakých“ bodů nehlasovali, což byl jediný způsob a možnost našeho nesouhlasu. Co se týká dalších kontumací, tak už nás rovnou vyřaďte ze soutěže, protože my jsme si ten led na sezonu zaplatili včetně Honzu Králíka, tak jako vy a hodláme si ho proto i využít. Pochopil jsem to po schůzi tak, že když po zápase s námi některé mužstvo podá oficiální protest, že hrál neoprávněně Honza Králík, tak nás budete kontumovat. Né, že si to prostě budeš automaticky kontumovat, když uvidíš na soupisce jméno Králík? Aspoň bychom viděli komu tady tak moc ležíme v žaludku, protože drtivá většina kluků je v pohodě a nemá s námi sebemenší problém. Mě je jasné, že několik jedincům tady nemůže rozchodit, že by tuto soutěž mohl vyhrát právě Svinov, se kterým se letos na 1. místo nepočítalo, takže budou dělat a dělají všechno proto, aby nám tady ten hokej všem řádně znusili, že? Takže Ti Honzo v závěru za sebe slibuju, že už tady příští rok nebudu nikomu zavazet, protože nemám fakt zapotřebí si o sobě číst na netu takové sračky o Kužiříkovi, jaké vytahuje Prucek.
HOKEJI ZDAR

23.1.2008, 15:24 - martin prucek

máš pravdu, že podvádět skoro sto lidí s falešným jménem a pak říct, že jsi o tom nevěděl, to ONI, tak to jsou sračky.

23.1.2008, 17:12 - Petr Krejčiřík

No od člověka tvého formátu jsem to přesně očekával, ba naopak bys mě zklamal, kdybys na můj přízpěvek svým typicky inteligentním způsobem nezareagoval! Hodně věcí Martine nevíš, tak už zmlkni a začni se navážet do někoho jiného. Už jsi trapný ... internet toho snese, že?

23.1.2008, 18:15 - Zdenek Vaníček

Pro Krejču: Co by jsi řekl přáteláku Kačeři - Svinov?Nic za tím není,jen si zahrát a vem si třeba 5DR,nám to nevadí.Čím více takových hráčů tím lepší hokej.

23.1.2008, 18:17 - Zdenek Vaníček

Pro Krejču: Co by jsi řekl přáteláku Kačeři - Svinov?Nic za tím není,jen si zahrát a vem si třeba 5DR,nám to nevadí.Čím více takových hráčů tím lepší hokej.

23.1.2008, 19:00 - martin prucek

uznávám, že už toho bylo dost a že lepší je hrát hokej, ale jestli jseš zvyklej, nenechat lidi říci své názory a nutit je mlčet tak to hošánku u mně narazíš, v kabině jsi se emotivně rozkřikoval, že ti nešlo v klidu oponovat, tak to píši tady, ale vůbec jsem to nesměřoval jenom na tebe, ale na normální diskuzi všech, to že ti to vadí je opravdu tvůj problém, příště nech lidi mluvit z očí do očí a neokřikuj je a potom se to tady nemusí ventilovat. To že někdo vysloví svůj názor, který se ti nelíbí neznamená, že by měl zmlknout, to si prosazuj tam kde tě chtějí poslouchat. Myslím, že ty kdo to čtou tak tato debata v osobní rovině musí nudit, takže vychladni a chovej se jako chlap.

23.1.2008, 19:55 - Jan Turek

Se Svinovem se na 1. místo asi opravdu nepočítalo, ale rozhodně si nemyslím, že by někomu ležel v žaludku. Prostě máte problém na soupisce a nehodláte ho řešit. OK, hokej si s váma všichni rádi zahrajem, ale nemůžete chtít vyhrát AHL proti pravidlům, ne jejichž tvorbě se Svinov taky podílel. Podmínka, že AHL nesmí hrát hráč, který v minulosti hrál v mužské kategorii soutěž vyšší než krajský přebor, se do pravidel dostala vlastně kvůli Medvědům, za které měl taky hrát bývalý hráč 2.ligy. Jenže to řešili tak, že se na schůzi zeptali jestli může hrát, dohodli jsme se že ne a dali tento omezující bod do pravidel. Takže já vám takového hráče prostě tolerovat nemůžu. Můžu tolerovat dohodu týmů před zápasem, potom ať hraje kdo chce a výsledek se bude počítat. Neleží mi v žaludku Svinov, ani nemám nic proti Honzovi Králikovi, Bobovi Seidlovi ani Tobě, ale v této sestavě prostě o body hrát nemůžete.