Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

OZNÁMENÍ

titulní obrázek

6.2.2008 od Petr Havliš, 155x přečteno

KONTROLA REGISTRACÍ HRÁČŮ

Při namátkových kontrolách registrací hráčů BHL, bylo zjištěno, že v naší amatérské hokejové lize hraje řada dosud registrovaných hráčů. Věřím, že ve většině případů nejde o zlý úmysl a vědomý podvod. Nicméně všichni vedoucí týmů odsouhlasili Stanovy BHL a Herní řád BHL a proto je třeba tuto situaci řešit. Proto po dohodě výkonného výboru BHL za součinnosti s ČSLH proběhnou kontroly celých soupisek všech týmů. Výsledek by měl být znám ve druhé polovině února. Poté bude svolána Schůze BHL, kde bychom měli najít řešení a východisko z této situace. To nebude jednoduché, protože už teď je jasné, že registrovaných hráčů bude celá řada a patrně ve většině týmů.

Při rušení registrací jednotlivých hráčů, především těch se „zapomenutými“ registracemi a registracemi v klubech, které už zanikly a zrušení registrací hráčů neprovedly, nám pomůže po dohodě ČSLH. Připomínám, že jednotlivé kluby BHL jsou už nyní členy ČSLH . Tím jsou členy ČSLH i jejich jednotliví hráči, nejde přitom ale o soutěžní registraci. Od nového ročníku by měli jednotliví hráči BHL obdržet členské průkazky ČSLH pro soutěž BHL, která ale nebude mít status registrační průkazky. Tím se doufám situace jednoznačně pro nový ročník vyřeší a uklidní se emoce, které v posledních dnech kolem kontroly registrací jsou.

Komentáře

6.2.2008, 23:16 - David Malyjurek

Myslim si, že by se měl tolerovat věk hraču= nad 40 let už bych to neřešil a taky doba pusobeni v nereg. soutěžich. A ti, co začali hrat až letos, to by se mělo trestat tvrdě, protože v dneštni době těžko seženete 5 hraču bez registrace pod 33 let do jednoho mužstva. Nikoho se nechci dotknout, každy vi, jak na tom je a jakou soutěž chce hrat. Tak at to dopadne jakkoli, letošni soutěž je plna překvapeni a bude to boj o tu bednu až do konce. Zdar a silu všem Dejv

7.2.2008, 8:54 - Jiří Sklenář

Dejve jak proklamujeme BHL pomůže se zrušením nebo nastaví systém, a způsob jak řešit situace jednotlivých hráčů. Na rozhodnutích se budou podílet všichni vedoucí týmů BHL.
Věk ale toto pravidlo podle mně nebude, pokud chceš hrát v BHL, BALLH nebo jinde nemá vliv věk, ale registrace.
Je spousta hráčů co přišla i z jiných amatérských lig, a jsou registovaní což mohlo zmást i samotné vedoucí. A jsou u nás i hráči co během podzimu přestupují z klubu do klubu (ČSLH). To znamená, že jsou aktivní hráči. Tak proč májí hrát u nás? Nikdo nebrání hrát hráčům co dodrží podmínky. Nejsme uzavřená soutěž pro bývalé hokejky. Naopak liga šla nahoru, výsledky jsou zajímavé, ale držme se pravidel. Spousta chyb je i v samotné evidenci ČSLH, a ty víceméně naše momentální řešení odhalí, a dáme to dopořádku. Situace, která odhalila namátkovou kontrolou spousty hráčů jen vyčistí ligu, a podle mně jí jenom prospěje.
Jinak boje o první tři místa jsou pořád otevřené hodně týmům, a to je na rozdíl od minulých ročníků výborná věc.

7.2.2008, 14:16 - David Malyjurek

Jirko, toto je jen muj nazor, respektivne podminky pro obdobnou am. soutěž, ktera se hraje v Naměšti n Osl. Hhraje se tam ale bezkontaktni hokej se zakazem střelit přiklepem a dobrovolnou vystroji, ale černi hrači se tam taky objevi a pak se kontumuje. koukni na stranku www.volny.cz/nhlcup a nasleduj odkaz. Klikni na pravidla a uvidiš. Dejv

6.2.2008, 14:41 - Martin Pokec

Zdravím.Osobně si myslím,že jak říká P.Havliš-většina registrací bude nedorozumění a neůmysl,ale mělo by se rozlišovat-pokud je člověk ještě neodregistrován (ať už k tomu došlo "lajdáctvím" šéfa týmu nebo úmyslně) a prokazatelně nehraje žádnou soutěž například 3 roky,a nebo je ještě reg.v týmu,který už třeba neexistuje,tak bych to neviděl tak tragicky.ALe pokud člověk ještě např. v říjnu hrál KP nebo tak něco a o měsíc později hraje naši ligu,tak je to špatně.Pokud někdo chce do svého týmu takovouto posilu,tak musí opravdu důsledně odregistrovat,aby to pak bylo nezpochybnitelné.Myslím že z toho bude mooc dohadů a vášní a jsem osobně zvědavej,jak se to podaří vyřešit.Ale každopádně se to musí letos doladit a do příští sezony nastoupit s "čistým štítem" :-)

6.2.2008, 16:48 - Jiří Sklenář

samozřejmně je dohodnuta i pomoc se zrušním registrací hráčů, kde jsou kluby již zaniklé, nefungují, nehrají soutěže apod. Podrobně budem všechny informovat jak dojdou výsledky, a dohodneme postupy. Momentálně čekáme na výsledky, a určitě spousta hráčů zjistí to, že mateřský klub neudělal co měl, a žijí v domění, že jsou takzvaně čistí. Vše bude vyřešeno, protože nechceme aby se stala liga druhou volbou pro rozbruslení aktivních hráčů. Nutno pouze podotknout, že tato situace se dotkne pravděpodobně 90% všech týmů! A je nutno toto řešit.