Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Jak šel Míra kupovat vítězného lahváče na benzínku

titulní obrázek

9.2.2008 od Zdenka Kölblová, 51x přečteno

Šokující překvapení - bílý tým vyhrál 9:5. Kdo, nebo co to způsobilo? Co se vlastně 2.února na Rondu stalo?

Žijeme v době, kdy nikdo nevěří na kouzla, takže jakkoliv napdřirozeně výhra bílého týmu vypadá, zázrak to nebyl. Za jiných okolností by se dalo říct, že vítězové byli odměněni za dlouhý, náročný a poctivý tréninkový maraton, který v poslední době absolovovali, ale v tomto případě o tom nemůže být ani řeč (jediný trénink, který bílá squadra dlouhodobě provádí, je trénink spánku). Štěstí? O tom by se možná dalo uvažovat, kdyby ovšem celou dávku štěstí nevyčerpal Hudlík sám na sebe a díky tomu se nezabil na nových bruslích a ještě k tomu dal dva góly a na jeden nahrál. Víc štěstí už prostě nezbylo. Gólman modrého týmu se konečně vrátil po dlouhodobější pracovní vytíženosti, což mohlo být jedním z hlavních faktorů (že zapoměl chytat), ale on sám tvrdí, že vždy, když si dá delší dobu pauzu, tak mu to pak výjimečně jde. Trošku pokuhlávající obrana měla na prohře svůj podíl, ale nebyl to nijak špatný výkon vybočující příliš ze standardu modrého týmu. Lehce bezzubý útok také není úplně bez viny, ale těžko lze říct, že za prohru může Adam, protože se netrefil ani jednou do branky. Dalo by se polemizovat o nevhodné poznámce, kterou utrousil Míra Partyka na ledě a někteří bílí hráči to slyšeli a trochu je to vyburcovalo, ale to samo o sobě prohru také nezpůsobilo. Takže co se tedy na ledě stalo? Nic výjimečného. Bílí vyhráli za naprosto normálních okolností. Takže příště mohou vyhrát zase.

A Míra by měl vysvětlit manželce, že éra vítězných lahváčů skončila a nebude už nosit pivo v neděli večer domů aniž by se před tím musel zastavit na benzínce a koupit si ho sám :)

 

Následuje aktualizovaná tabulka produktivity (na kouzla tedy nevěříme, jak již jsem řekla, ale fakt, že Hudlík je na druhém místě tabulky bez vnějšího zásahu, je značně pofiderní):

 

  body gól asist
Tomáš Krajdl 5 4 1
Peter Hudlík 5 3 2
Míra Přibyl 5 2 3
Libor Grabec 4 4  
Jan Heiník 4 3 1
Tomáš Křesálek 4 2 2
Maroš 3 3  
Vladimír Mahdal 3 2 1
Jan Linduška 3 1 2
Roman Matýšek 3   3
Adam Doležálek 3   3
Petr Tomíczek 2 1 1
Aleš Mildorf 2 1 1
Martin Pešák 1 1  
Martin Kosík 1 1  
Radek 1 1  
Ondra Fleischmann 1 1  
Filip Burjanek 1   1