Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Výsledky Iceshop hockey cupu 2008

titulní obrázek

27.4.2008 od Vladimír Schreiner, 59x přečteno

Výsledky finálového turnaje a individuální hráčská ocenění.

Čtěte také: Finálový turnaj Iceshop Hockey Cupu

Konečné pořadí Iceshop Hoceky Cupu 2008:

Konečné pořadí
pořadí team
1. Sony Ericsson Hockey
2. CESA VUT
3. Petrov a Čerti
4. Old Stars Hodonín
5. Komplexní brigáda
6. Delfíni Blatec
7. Nebory
8. ČPP Falcons

Individuální hráčská ocenění:

Nejproduktivnější hráč: David Valášek, CESA VUT

Nejlepší střelec: Tomáš Herout, Sony Ericsson

Nejlepší brankář: Vladimír Vik, Petrov a Čerti

Komentáře

28.4.2008, 21:33 - Radek Musil

Ještě jednou bych chtěl touto cestou poděkovat organizátorům turnaje za perfektně odvedenou práci během IHC 2008. Díky jejich vstřícnému přístupu a snaze vždy řešit problémy týmů, jsme se opravdu mohli soustředit jen na to, proč jsme do Brna přijeli a to zahrát si hokej a změřit síly s ostatními amatérskými mužstvy v rámci celé republiky. Takže pánové kolem p. Mišíka: "díky!!!!!".
Velice jsme se těšili na slíbenou odvetu s Falcony, ke které však díky odstoupení tohoto mužstva ze soutěže nedošlo. Nejen že způsobil organizátorům docela čáru přes rozpočet, ale svým přístupem ke hře nás hodně zklamal. Bohužel i my jsme se potýkali s nejrůznějšími problémy našich hráčů, od zdravotních až po rodinné a díky tomu jsme byly donuceni skoro z jedné třetiny obměnit kádr. Ani na chvíli nás však nenapadlo ze soutěže odstoupit. Tak doufáme že ta slíbená odveta bude snad příště pánové z Hrušovan...???
Za Dlefíny Blatec děkuje Radek Musil

29.4.2008, 9:35 - Vladimír Schreiner

Radku, to že jste se dobře turnajem pobavili je pro nás ta nejlepší vizitka! Za sebe musím říct že bylo úchvatné sledovat, jak se třicet manšaftů z celé republiky sjelo zahrát si proti sobě, klobouk dolů!!

29.4.2008, 9:37 - Vladimír Vik

Tak, tak..rovněž bych se chtěl přidat k řadám gratulantů a ''děkovantů'', jelikož tento turnaj byl(alespoň dle mého názoru) opravdu naprosto skvěle zorganizován,bez jakýchkoliv problémů, zádrhelů a hlavně jak říká pan Musil - veškeré nastalé problémy se řešily pružně, rychle a týmy se mohli tedy soustředit opravdu jen na hokej samotný!;-) Navíc i slibovana obměna sudích, která měla pozvednout úroveň turnaje se naplnila a troufám si říct, že po tom co jsme zažili na třetím kvalifikačním turnaji, toto finále odpískali opravdu páni rozhodčí a předváděná hra mohla tedy daleko víc připomínat hokej a né jen ledabylou šaškařici. Navíc v neposlední řadě nesmím zapomenout ani na komfort, který nás čekal v šatně - opravdu skvělý nápad!!
Takže když to shrnu kolem a kolem, nezbývá mi, než vyseknout obrovskou poklonu před organizačním teamem a těšit se na další ročník!!:-))
A k odstoupení týmu Falcons..rovněž jsem jaksi nepochopil jejich krok, ať už je k tomu vedlo cokoliv. Svým způsobem je tento krok (alespoň dle mého názoru) jako taková podpásovka ostatním týmům, které zde mohli být místo nich, zahrát si hokej a nemuselo to dopadnout takhle, že turnaj bude dohrávat 7 mančaftů. Trošku paradox na tom je to, že tým který je prakticky domácí a má tedy nejsnažší získat jakousi hráčskou náhradu, i kdyby neměla být předem nahlášená na soupisce (přecijenom vše je o domluvě, že), tak to pro nedostatek hráčů -alespoň toto se proslíchalo k kuloárech- takto vzdá a odjede a ti kteří to sem mají 200km, tak turnaj v pohodě odehraje s 10 hráči a jede domů..
No nic, tak ještě jednou bych chtěl podobně jako pan Musil poděkovat panu Mikšíkovi a spol. za tyto parádní 2 víkendy a nezbývá mi než se těšit zase za rok!:-)