Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Repríza loňského souboje o 3. místo

titulní obrázek

15.11.2008 od Vojtěch Kačmařík, 115x přečteno

V sobotu 22. 11. se na Multifunkční hale v Ostravě-Zábřehu v 21:15 hod. odehraje utkání 9. kola NHL Ostrava 2008/09 mezi domácím týmem HC SBF PLAST Radvanice a hostujícími HC Devi.

Tento zápas bude zároveň reprízou loňského souboje o 3. místo, který spolu svedly oba týmy na konci playoff minulé sezóny. Současné postavení obou týmů v tabulce napovídá, že půjde o velmi kvalitní zápas. Oba soupeři se pohybují v čele NHL Ostrava a především v ofenzívě jsou velmi silné. Navíc mužstva staví na bývalých hráčích juniorských, či dorosteneckých týmů Sarezy a Vítkovic, jako jsou hostující Laštík a Mikeš nebo domácí obránce Dobranský. Zápasy v playoff loňské sezóny byly velmi vyrovnané a nebyla v nich nouze o dramatické okamžiky. O konečném 3. místě tehdy rozhodovaly až samostatné nájezdy, ve kterých byl jediným úspěšným střelcem útočník René Hruška, který tak zařídil Radvanicím konečné 3. místo. Není se čemu divit, že HC Devi tak mají domácímu týmu nyní co vracet, takže to bude určitě nejlepší pozvánka na toto zajímavé utkání.

Komentáře

23.11.2008, 10:52 - Vojtěch Kačmařík

Celkem vydařený zápas z obou stran, bylo hodně šancí a hrál se zajímavý hokej. Jenom musím konstatovat, že tomu trošku ublížil rozhodčí, který dělal nepřesné výroky a chyběla mu totálně autorita u hráčů. Podle mého názoru by takový zápas (vyrovnaný zápas týmů ze špice tabulky) měl pískat sudí jiné úrovně.

21.11.2008, 18:19 - Vojtěch Kačmařík

Upravený článek s podobným obsahem jako tento vyšel v pátek 21.11.2008 ve sportovní rubrice Moravskoslezského Deníku.