Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Nově na AHL: videa, nájezdy, nastavení

titulní obrázek

22.11.2008 od Vladimír Schreiner, 72x přečteno

Portál AHL vám nabízí nové možnosti a funkce: vkládání videí, podrobné nastavování soutěží, statistiku trestných střílení nebo vlastní stránky!

Představujeme vám nové vlastosti, které můžete využít na portálu AHL:

1/ Videa z YouTube

Články a stránky s textem mohou obsahovat videa ze serveru Youtube. Můžete si tak vytvářet vlastní videoarchív a sdílet jej prostřednictvím AHL se svými spoluhráči. Více informací v nápovědě.

2/ Vlastní odkazy v menu

Pokud vám pro správu vaší soutěže nestačili předpřipravené rubriky Kontakt, Partneři, Ke stažení a O soutěži můžete si nyní vytvořit libovolné vlastní. Dobrým tipem je například zmíněný videoarchiv. Položky menu lze přidat z profilu soutěže/týmu v administraci.

 ukázka vlastních položek menu

 

3/ Systém nastavení soutěže

Regovali jsme na požadavek správců soutěží aby si mohli některá nastavení statistik a zobrazení upravovat sami. Nově uvedený systém nastavení jim vychází vstříc. Nastavení zobrazíte pomocí odkazu v hlavním menu v administraci.

 

4/ Nájezdy

Většina amatérských soutěží používá při remíze namísto prodloužení trestná střílení. Prostřednictvím AHL můžete nově nájezdy evidovat a následně sledovat jejich statistiky - jako úspěšnost hráčů nebo brankářů.

Užijte si nové funkce. Pokud by vám jejich používání zněpříjemňovala nějaká chyba, která se při zavádění mohla objevit, kontaktujte nás.