Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Zápas HC DR.MARCO TEAM

titulní obrázek

1.2.2009 od Robin Bala, 177x přečteno

HC DR.MARCO TEAM v sobotu proti Orlum nenastoupi

Ahoj,

vsechny Vas zdravim, zejmena kluky z Orlu. Chlapi sobotu jsem nepotvrdil a rikam ze vikend nemuzem. Takze si  domluvte nekoho jineho nebo nam to dejte kontumacne. Ale v sobotu nas necekejte!!!

Rob

Komentáře

4.2.2009, 14:46 - Aleš Schestag

Škoda no, sem se těšil na odvetu proti kvalitnímu soupeři, který nám sliboval, že nám vrátí porážku z předchozího zápasu , ale tak to vypadá, že se asi zalekli...

4.2.2009, 15:17 - Vladimír Sedlář

Cau chlapi, sice se nas to netyka, ale k tomu co tady ted napsal Ales Schestag se uz vyjadrit chci.Myslim, ze vam jako Marcu, teda alespon tem dvema co tady pisou, uz muselo v tom zkouskovem totalne jebnout v hlave.Proc to hazete na strach Orlu, proc by to mela byt jejich chyba.To je vas problem, ze nemuzete vikendy a ne jejich zbabelost, oni jsou domaci.
Takze my muzeme za problem s panem Lucanem a Orli jsou zase zbabeli... popojedem

a nez popojedem, tak pripomenu, ze tehdy kdyz, kdyz jste je porazili daval hattrick L.L

6.2.2009, 10:41 - Aleš Schestag

Zdarvím, bud v klidu, nikomu ve zkouškovém nejebnulo, ale tady se spíše někdo nudí... Proč se tady k tomu vůbec vyjadřuješ? Ty snad víš pravý důvod Orlů proč s náma nemůžou nastoupit během týdne? Nikdo nepsal že jsou Orli zbabělí, to si napsal ty, já jsem spíše čekal ,že tu napíše někdo z Orlů důvod proč s náma namůžou nastoupit během týdne. My jako Marco máme odehraných 15 zápasů, takže sme 7-8 krát hráli jako hostující družstvo a nebyl problém to odehrát během týdne, za což dotyčným týmům děkujem, že nám vyšli vstříc. Víme že je to náš handicap, ale myslím si, že to hrajem pro to, aby sme si zahráli a pobavili se a ne aby sme kontumovali zápasy. Jo a jediný který by už měl popojet si ty, nevím proč tu taháš Láďu L. , když to s touhle diskuzí nemá nic společného.

4.2.2009, 10:11 - Jan Okřina

potřebu realizovat se nemám,nesnáším internetové diskuze(každý je tu hrdina).jen ty jantary si pro přiště odpust.sportu zdar

3.2.2009, 15:34 - Martin Kolář

do ted jsme se vsemi dohodli na terminech mimo sobotu, nedeli a najednou se objevi jantari a nejde to :) (a dokonce jsme to hrali v ostrave na LEDE :) )
martin k.

3.2.2009, 22:16 - Jan Okřina

ja ti dam take jantary...proč bychom se měli přizpůsobovat my vám,když tentokrát jsme domácí my??????bohužel nám to nevyhovuje tak jak vy chcete.smůla

3.2.2009, 23:16 - Martin Kolář

protoze ocividne chcete hrat :) nechapu proc tady neco rozpitvavas ... mas potrebu se nekde realizovat?

4.2.2009, 11:49 - Tomas Vodicka

Kdo chce psa bit, hul si vzdy najde!

"ROCK SOLID & HEART TOUCHING"

2.2.2009, 18:16 - Jiří Sasin

Ahoj,nevím jestli je rozumné říkat,že přes víkend nemůžete.Všichni víme jak je to s ledy v Ostravě a sehnat dobrý termín přes týden je celkem dost velký problém.A co budete dělat jestli se dostanete do play off a někdo Vám nabídne termín přes víkend to taky nenastoupíte?S tím jste museli přeci počítat!

22.2.2009, 10:58 - lukas hachlica

přesně tak souhlasím že museli počítat stám, že se samozřejmě hraje převážně o víkendech, tak teď nefňukejte