Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

KONTUMACE

titulní obrázek

10.12.2009 od Michal Churavý, 75x přečteno

Bláhovka : Bizoni 0:5 Bláhovka : Petrov 0:5

Zápas Bláhovka : Bizoni

byl kontumován kvůli nedoplnění složené kauce ze strany Bláhovky. V řádném termínu se Bláhovka nedostavila k zápasu (podrobnější vysvětlení v diskusi u článku o přesunu zápasu). Úhrada ledu byla stržena z kauce Bláhovky. Dle Herního řádu musí tým kauci doplatit, jinak mu budou kontumovány zápasy až do doplacení. Na toto byla Bláhovka upozorněna, vedoucí jednoznačně slíbil, že kauci složí Předsedovi ligy na zápase, jehož sehrání Bizoni nabídli. Bláhovka kauci nedoložila.

 

Zápas Bláhovka HC PETROV

pro kontumaci zápasu jsou dva důvody.

1. Bláhovka nedoložila kauci, ani nekontaktovala předsedu, aby se na doložení domluvila - přestože v úterý vedoucí Pepa Zálešák jednoznačně slíbil, že kauci doplní.

2. Při kontrole totožnosti nepředložil hráč Bláhovky č.5 doklady s tím, že je zapoměl doma. Tím je považován za hráče hrajícího načerno. Že toto potvrzovalo chování a komentáře hráčů Bláhovky v okamžiku zahájení kontroly, je nepodstatné. Ke stertu na černo došlo i přes to, že Bláhovka byla průběžně upozorňována na nutnost dodržování Herního řádu (naposeldy v úterý - dva dny před zápasem).