Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

AHL Studénka

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Vyberte All Star Team z BAIL Ostravské Hokejbalové Ligy a soutěžte o ceny!

titulní obrázek

2.5.2012 od Jaroslav Pikula, 60x přečteno

BAIL Ostravská Hokejbalová Liga má za sebou základní část a během prvních kol play-off vám přináší zajímavou šanci, jak se zapojit do jejího dění a k tomu při troše štěstí i něco vyhrát. Pro všechny fanoušky Ostravské ligy je totiž během května připravena soutěž, ve které můžou vybrat All Star Team soutěže a vyhrát zajímavé ceny. Stačí podle níže uvedených kritérií vybrat nejlepšího brankáře, dva obránce a tři útočníky, a to vše podle instrukcí odeslat na e-mail ostravské soutěže. Na konci května pak z došlých e-mailů budou vylosováni tři šťastlivci, kteří obdrží originální tričko s logem Ostravské Hokejbalové Ligy a pamětní plaketku na tuto sezónu.

Podle počtu hlasů pak bude vybrán All Star Team BAIL Ostravské Hokejbalové Ligy a jeho členové budou oceněni na konci soutěže. Soutěž probíhá od 2. května do půlnoci 31. května 2012.

 

Jak se tedy můžete zapojit do hlasování?

 

1) Vyberte jednoho brankáře a pět hráčů do pole (hráčské statistiky naleznete na stránce http://www.ahl.cz/soutez/bohbl/statistiky/  a detailní statistiky brankářů na http://www.ahl.cz/soutez/bohbl/st/custom701/ )

2) Můžete vybrat maximálně tři hráče z jednoho týmu, podmínkou je, že hráč musí mít odehráno v základní části alespoň 4 zápasy a brankář odchytáno více než 40 % utkání – vše zjistíte podle statistik)

3) V případě, že jste aktivní hráč soutěže, můžete hlasovat pouze pro jednoho svého spoluhráče, zbytek hlasů musíte dát někomu jinému.

4) Svůj výběr šesti jmen napište do e-mailu a odešlete na adresu bohbl@seznam.cz , do e-mailu napište také celé jméno a adresu, a v případě, že hrajete za nějaký klub v lize i jeho název. Do předmětu e-mailu napište heslo Soutěž

5) Každá osoba může hlasovat pouze jednou, podvodné hlasy budou ze soutěže vyloučeny.

6) Hlasování bude probíhat od 2. května do půlnoci 31. května 2012. Losování výherců bude ze všech došlých hlasů 1. června a výherci budou kontaktováni na e-mail, ze kterého poslali své tipy. Ceny budou předány buď osobně během finálové série BAIL Ostravské Hokejbalové Ligy nebo zaslány poštou na kontaktní adresu.

 

Webové stránky BAIL Ostravské Hokejbalové Ligy : http://www.ahl.cz/soutez/bohbl/

Facebooková stránka ligy zde