Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Amatérská kutnohorská hokejová liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Tišnov přehrál Luleč

titulní obrázek

12.3.2007 od Vladimír Schreiner, 51x přečteno

Tři kola před koncem letošního ročníku už není pochyb o vítěztví Toyoty, také druhé místo patří celkem neotřesitelně Tučňákům. Zajímavé souboje budou ale k vidění o pomyslnou bronzovou medaili - ve hře je stále pět celků.
V duelu Lulče a Tišnova, tedy dvou teamů ze zmíněného pelotonu v okolí třetího místa, byl papírovým favoritem celek Lulče. Hrála pro něj jak lepší pozice v průběžné tabulce, také vítězství z prvního měření sil v sezoně.

Na ledě bylo ale všechno jinak, Lulečští působili od úvodních minut zakřiknutým dojmem, těžkopádně kombinovali a otevírali tak prostor soupeři. Úvodní gól na sebe proto nenechal dlouho čekat. Karel Hrouzek přihrával zpoza branky, a laxně pokrytý Jíra střelou bez přípravy skóroval. Úspěchem nabuzení Tišnovští pokračovali v útočných manévrech. Rána z pravého kruhu zůstala ležet před betonem brankáře Lulče, kde ji nejdřív objevil opět Tišnovský Jíra - 2:0.

V druhé části se Luleč markantně snažila změnit svůj herní projev. Neujala se ale žádná z komplikovaně působících kombinací, ani backhendová klička po brejkovém úniku v podání Lulečského střelce Mirka Šimoníka. Tišnov se dopředu tlačit nemusel, přesto zasadil Lulečským smrtící ránu, když v poslední minutě prostředního dějství dokázal dvakrát skórovat po situacích na okraji brankoviště.

Modrý team se přece jen branky dočkal, když jinak jistě chytajícího brankáře Vykydala překonal zblízka Sekerka.

Kompaktněji hrající Tišnov tedy porazil Luleč 5:1.