Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Amatérská kutnohorská hokejová liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Druhý čtvrtfinálový víkend BALLH

titulní obrázek

8.3.2013 od Libor Grabec, 100x přečteno

pozvánka na online přenosy

 

Před námi je druhý čtvrtfinálový víkend BALLH, ve kterém se rozloučíme se čtyřmi ze zbývajících osmi týmů.

 

V pátek se proti sobě postaví Toyota a Crocodiles. První jmenovaní mají výhodu vítězství z předchozího zápasu, kdy smetli soupeře celkem jednoznačně. Seberou se ještě Krokodýli a zabojují a nebo Toyota nakráčí do semifinále procházkou?

pátek 8.3. 18:15 Toyota - Crocodiles

 

V sobotu se můžeme těšit na RH Finance proti Kačerům. Minulý zápas byl poměrně vyhrocený se spoustou trestů, Kačeři patří k nejvýbušnějším týmům soutěže. Zklidní se a užijí si hokejově svůj možná poslední letošní zápas nebo budou zase létat vzduchem nadávky a pěsti?

sobota 9.3. 19:00 RH Finance – Kačeři

 

A v neděli se v Brně uvidíme s Kohoutovicemi a Sršni. Tři body z minulého týdne si přináší vítěz letošní základní části Kohoutovice, ale Sršni se nedali úplně lehce. Bude tomu tak i tentokrát?

neděle 9.3. 12:15 Kohoutovice – Sršni

 

 Poslední čtvrfinále mezi Lulčí a Dražovicemi se dohrává v sobotu ve Vyškově. První vzájemné utkání skončilo nerozhodně a byla to velká bitva umocněná skvělou atmosférou tvořenou téměř stovkou diváků. Pokud toužíte po opravdu hokejovém zážitku, jeďte se podívat do Vyškova, tento zápas bude rozhodně patřit k vrcholům letošního ročníku soutěže. Začátek v 16:45.