Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Trest

titulní obrázek

22.12.2007 od Michal Churavý, 89x přečteno

2 zápasy stop pro udělení TH

Jiří Knirsch (HC PETROV) nesmí nastoupit ve dvou příštích zápasech (15.1. PET:FAL, 22.1. JIR:PET) pro udělení trestu TH v zápase HC PETROV : HC CYCLONES

Komentáře

25.12.2007, 22:22 - parajda parajda

co řešíte? TH = vyloučený hráč hradí led (pokud ne,hradí led jeho tým) a je pouze na týmu jak to vyřeší!!!!!!!!! každý z nás jde druhý den do práce....................
ps.taky názor

26.12.2007, 19:13 - Jiří Sklenář

Pepo neblbni nebo se nedoplatíme :)). Knirsch je stejnej adept jako Petr Leicman. Jenže on je zatím v lize zato Petr ne, ale dle jeho hry tomu dlouho nebude :)). Stejnej provokatér, stejnej šílenec. Vydržme a počkejme někoho sejme, a bude. Píchnutí holí je pro mně totálně nesportovní. Naše pravidla na to nehrajou. Jen poukazuju na to, že hráčů tohoto typu bych raději viděl méně. Nic proti Petrovu :)).

22.12.2007, 9:08 - Jiří Sklenář

Hráč Knirsch nesmí nastoupit k zápasům dle rozpisu utkání Tj. s Falcons a Jiříkovicemi. Jak je dohodnuto. Podle kol to bylo loni. Letos to je dle rozpisu. Oprav to díky. Za bodnutí hokejkou bych ho vyloučil taky do konce ligy ne?? Takový lidi tady taky nepotřebujem, nebo jo? Pokud nejsou od nás? Jinak pěkný vánoce :)))

22.12.2007, 12:37 - Michal Churavý

Bodnutí holí do hokeje nepatří. Jiří Knirsch dostal trest dle platného řádu. Pokud chceš za tento prohřešek (případně i jiný) vyloučení z ligy, navrhni změnu řádu. Zatím v tomto směru žádný návrh není.

24.12.2007, 23:05 - Karel Prchal

Proti Knirschovi jsem hrál zatím dvakrát. Vždy nás Petrov přehrál hokejově. Před koncem udělal Knirsch jak na jaře tak i teď totální zbabělost po které dostal TH Škoda že v řádech není možnost za jeho jednání potrestat tým. Možná by hráči Petrova, ale i jiných týmů podobné typy nestavěli. Knirschovi, jako prvotřídnímu zbabělci bych chtěl poradit, aby si na vylepšení svého ega koupil co největší auto, pořídil psa bojového plemene, babu se silikonama a zkusil jiný sport.