Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Napajedelští SKA míří za obhajobou titulu

titulní obrázek

2.2.2016 od Jakub Štětkář, 294x přečteno

Minimálně s umístěním v první trojce Zlínské amatérské hokejové ligy (ZAMHL) počítají v dobře rozehrané sezóně 2015/ 2016 hráči napajedelských SKA.

Tým vedený kapitánem Davidem Černochem se dlouhodobě vyhřívá na samé špici tabulky a tudíž není důvod nevěřit v jeho konečné umístění na některém ze stupňů vítězů . ,, Nálada v týmu je velmi dobrá, čemuž odpovídají i vyrovnané výkony v dosavadních dvou odehraných třetinách soutěže, " libuje si vůdce napajedelské kabiny. Jeho tým během dvaceti soutěžních utkání ztratil pouze devět bodů po smolných prohrách a má velmi dobře našlápnuto za obhajobou loňského titulu v soutěži . ,, Sestava se nám dlouhodobě ustálila a scházíme se v podstatě pořád ve stejném složení, což je jistě obrovským pozitivem, " chválí své spoluhráče za stoprocentní přístup v docházce na zápasy kapitán.

Na předváděné hře týmu je sehranost hodně vidět. ,, Rádi bychom nastolené tempo udrželi až do konce soutěže a loňský triumf obhájili. Jsme všichni velmi rádi, že i díky štědré podpoře města Napajedla jsme opět mohli do bojů ve Zlínské amatérské hokejové lize zasáhnout i letos. Věřím, že se za to dokážeme partnerům náležitě odvděčit a pro obhajobu titulu uděláme maximum,  " poděkoval na dálku za podporu ze strany města Napajedla i v letošní sezóně kapitán týmu David Černoch.