Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Letní hokejová liga v minihokeji

titulní obrázek

22.4.2020 od Martin Svoboda, 490x přečteno

LHL

V souvislosti s aktuální situací, kdy jsme byli nuceni ze dne na den zrušit Bystřickou hokejovou ligu, kdy došlo na zrušení fotbalových soutěží přichází vedení BHL s návrhem na vznik Letní hokejové ligy v minihokeji.

V rychlosti představím ekoncept soutěže. Hrálo by se na polovinu hřiště, na malé branky, bez brankářů a rozhodčích. Hrálo by se 4 na 4, 2x 25 min hrubého času. Určitě znáte rybníkový hokej, takže v podstatě tento koncept. Na hřišti by se v jeden okamžik hrály dvě utkání.

Povinnou výbavou by byly pouze brusle, hokejka, helma, rukavice a holeně.

Podle počtu přihlášených týmů, by se soutěž mohla rozdělit dle výkonnosti na nižší a vyšší. Systém soutěže by se poté nastavil dle počtu přihlášených týmů. Začátek soutěže by byl hned, jak budou uvolněna přísná omezení ze strany Vlády ČR.

Cena za zápas bude 1 200,- Kč (600,- Kč tým). Žádné další platby za rozhodčí a časomíru nejsou. Více informací najdete v pravidlech, kterou jsou ke stažení níže. V případě dotazů piště na zimakbystrice@gmail.com nebo volejte na +420 724 067 141 (Martin Svoboda).

 

Pokud vás tento nápad oslovil, tak níže najdete rovněž přihlášku, kterou prosím pošlete nejpozději do 22.5.2020 na zimakbystrice@gmail.com.

Pravidla soutěže: stáhnout

Přihláška: stáhnout