Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Dnes startuje nový ročník ZAMHL

titulní obrázek

7.9.2020 od Jakub Štětkář, 308x přečteno

Příští týden startuje nový ročník Zlínské amatérské hokejové ligy.

Herní systém zůstavá zcela stejný jako v loňské sezoně, tj. 1x každý s každým v základní části a poté dvě skupiny, ve kterých se bude hrát 3x každý s každým. Do skupiny A postoupí prvních šest týmů ze základní části, ostatní budou hrát ve skupině B. Za každé dosažené 4 body v základní části se do nadstavby přenáší jeden bod. Na závěr soutěže sehrají první dva týmy ze sk. A finálové utkání.

Standardní hrací dny v letošní sezoně budou pondělí, 2x úterý a 2x čtvrtek, takto budou dlouhodobě plánována utkání. Nicméně dle sdělení ze zminího stadionu nelze toto vždy dodržet (situaci komplikují zápasy mužů, mládežníků a sledge) a tak bude opět docházet k určitému množství přesunů utkání oproti dlouhodobému plánu. Definitivní podoba by vždy měla být známa ve čtvrtek odpoledne, kdy by měl být zveřejněn rozpis na následující týden.

Pokud dojde k přesunu termínu, bude použit následující postup:

Příklad č. 1:

v plánu jsou ve čtvrtek 2 utkání po sobě, ale zimní stadion rozhodne, že ve čtvrtek bude jedno utkání a jedno v pátek. Přesouvá se vždy utkání č. 2.

Příklad č. 2:

v plánu jsou ve čtvrtek 2 utkání po sobě, ale zimní stadion rozhodne, že ve čtvrtek bude jedno utkání a jedno v pondělí, kde už však jedno utkání je naplánované. Přesouvá se tedy vždy utkání č. 2 a toto se stane utkáním č. 2 v pondělí.

Připomínáme, že týmy do utkání musí nastoupit v jednotných dresech (neplatí pro brankáře, ale i stejný dres u brankáře je optimální), hráči v jiném dresu, byť obdobné barvy nesmí být umožněn start, kontrolu a dodržování pravidla mají na starost rozhodčí utkání.