Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Pohlednice z turnaje II - šatna

titulní obrázek

5.4.2008 od Zdenka Kölblová, 39x přečteno

Měli jsme štěstí, vyšla na nás nejlepší šatna na stadioně. Ovšem když jsem zjistila, kdo bude náš spolubydlící, zalapala jsem po dechu a podezřívám organizátory z úmyslného útoku na CSKA :)

Dostali jsme nejhezčí šatnu na stadioně. Pěknou, velkou, novou. Všechno je tam čisté a krásné.  Bydlíme v ní s týmem HC Falcons Hrušovany. Každý máme svou půlku a zatím se snášíme docela dobře. Tedy, zatím jsme se ještě moc nepotkali.

Falconi jsou drsňáci a rváči, ale zatím se na sebe v klidu usmíváme a přejeme si navzájem hodně úspěchů. Dovolila jsem si přes jejich území natáhnout dnes ráno prodlužku, doufám že to nebude vadit (a jestli ji náhodou nějaké jelito přeřízne bruslí, budu věřit, že neúmyslně :)). Taky si v kabině pouštíme hudbu, i když můj vkus se příliš neslučuje s vkusem našeho DJ, hudba je to pěkná a dodává bojovou náladu. To by se snad Falconům mohlo i líbit. Jejich velitel už měsíc před turnajem prohlašoval, že si do šatny dotáhnou bečku a během turnaje ji vyžerou (takže nás možná čeká překvapení, až přijdeme po dopolední přestávce zpátky na stadion :)). To je ale taky v pohodě, my máme svoje energy drinky a Falconské pivo nepotřebujeme. I když oni jsou v určitých směrech docela vstřícní a podělit se s námi by jim určitě taky nevadilo.

Ovšem kdybychom snad nad nimi dokázali vyhrát, to by jim vadilo nesmírně. Tak moc, že by to asi nerozdýchali. A asi by to neskončilo dobře. Tak jen doufám, že se s nima třeba snad nepotkáme dřív než ve finále a nebo, že nás organizátoři případně rozsadí do jiných šaten, nebo by se ta naše nová a krásná mohla změnit v kůlničku na dříví :).