Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kontumace.

titulní obrázek

13.4.2008 od Libor Grabec, 125x přečteno

Utkání Tučňáci-Bučovice bylo dodatečně kontumováno.

V utkání byla provedena konfrontace hráčů Bučovic (viz.text v utkání TUC-BUC) a jeden hráč nepředložil žádný průkaz totožnosti.Na základě toho bylo utkáni kontumováno ve prospěch domácího týmu.

Komentáře

15.4.2008, 8:17 - Tomáš Brabec

Gratuluji Tišnovu k zisku titulu v letošním ročníku. Naprosto souhlasím s vyjádřením Libora Grabce. Příští sezonu se zase pokusíme Vás co nejvíce potrápit a to již 4.rokem ve stejné sestavě. Hokeji zdar, a největší dík patří Liborovi za skvělou organizaci soutěže.
Tomáš Brabec - Toyota

15.4.2008, 2:48 - Libor Grabec

Jen můj názor ohledně všeho co se teď posledních dobou v naší soutěži dělo!
Františku,asi by sis měl promluvit s vašim kapitánem a otevřít věc Milan Birdáš.Pak bys asi na vše trochu méně reagoval a možná upravil i své články.Nechci nikoho napadat ale zrovna Toyota je jeden z mála týmu co ctí pravidla BALLH a to na 100% . To že jsou zaujatí na Bučovice se ani nedivím.Vy jste jim nastavili úhel pohledu! Jen si vzpomeňte na utkání BUC-TOY v loňském ročníku,kdy si váš tým povolal záložní pětku a při konfrontaci se všichni jen smáli! Na tom utkáni jsem byl.Vše se příští ročník vyřeší.V dubnu bude zasedání disciplinární komise a ujasní se pravidla BALLH.Pak předejdeme všemu co se teď na konci ročníku stalo.A ještě jednu věc ale tentokrát z mé strany.Zamyslete se proč tuhle soutěž hrajeme a co od ní očekáváme!Proč vždy hledáme chybu v rozhodčích! Je docela těžký sehnat rozhodčí na některé týmy!.A to co se někdy v BALLH děje na ledě a musím-e ve své volnu řešit, už mě docela unavuje! Berte to jako zábavu a ty co chtějí něco více,tak ať se třeba přihlásí do OP.
Sportu zdar a BALLH zvlášť.
Libor
P.S.využijte fóra na veškeré dotazy a připomínky.dík

15.4.2008, 14:56 - frantisek kachlik

Čau, vím o tom jak to vše bylo, ale už je to jedno, snad bude možnost to příští rok napravit, klidně ho prověř jen osobně a zjistíš že nemá aktivní registraci. ( ne jako mnoho jiných hráčů co se letos zapojili do hry) Jen mne zamrzelo že pokud byl sokol do 10.místa tak to nikomu nevadilo-celou minulou sezonu jsme hráli ve stejném složení a to určitě víš.
Toyota je dobrý tým, rád s něma hraji, jsou to parádní utkání a doufám že budou dobrá i nadále.
Tvoji práci obdivuji, je toho asi docela dost, a proto bych Ti za Všechny hráče, nehráče a fanoušky chtěl STRAŠNĚ MOC PODĚKOVAT za to co vše pro BALLH děláš, bez takových lidí jako jsi Ty by to asi nešlo. Ještě bych Všem popřál pevné zdraví, Čau

14.4.2008, 21:24 - Tomáš Flora

to:františek kachlík- do Tišnova se moc nenavážej! My jsme proti vám nikdy nic neměli a nikdy bychom na vás ani na nikoho jinýho(pokud by tam neměl Jágra)konfrontačku neudělali. Je to ubohý. Ale zrovna u Bučovic vím naprosto přesně na koho by jsme vás nachytali,protože zas až tak čisťouncí jak se tady chvástáš nejste. Slav si svoje morální vítězství a přej nám letošní titul.

15.4.2008, 14:40 - frantisek kachlik

Omluva Všem koho jsem urazil, ale byl to jen osobní Názor. Také bych nikoho nekontroloval i když u spoustu lidí bych také věděl-prostě se to nedělá. Máš pravdu, na jednom by jste Nás nachytali ale jen naší chybou a za to jsme zaplatili, snad už se to nebude opakovat.Ale s klidným pocitem mohu říct že nikdo z nás nikde nic jiného nehrál(žádný Okres-prostě nic)
A proto Hokeji Zdar

13.4.2008, 22:02 - frantisek kachlik

Už to tam naskočilo, Takže za Sokol Bučovice obrovská Gratulace,,čisténu,, Týmu Tišova k získání Poháru pro apsolutního výtěze letošního ročníku BALLH, a přeji hodně sportovních úspěchů v boji o přeborníka Brněnských amaterských lig. Sportu ZDAR, HOKEJI zvlášť

14.4.2008, 13:52 - Vladimír Schreiner

Franto, určitě se shodnem na tom, že je lepší, když se zápasy rozhodnou na ledě a ne u zelenýho stolu. Objektivně se proto divím, že jste si takovou blbost jako doklady kvůli konfrontaci nepohlídali, pak by vás špatný vztahy s Toyotou o titul určitě nepřipravil!