Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

„Elektra“ na zapíjení žalu

titulní obrázek

8.9.2008 od Zdenka Kölblová, 59x přečteno

CSKA vyhlašuje výběrové řízení na podnik, kde nás budou hostit po vítězství a budou tolerovat polévání šampaňským a pánský striptýz :)

CSKA dnes sehrálo přátelské utkání s HC Crocodilles, domovským týmem našeho kapitána Libora. Nastoupili jsme proti soupeři, který je hokejově minimálně o třídu výš než je CSKA. Zápas byl celou dobu v hodně rychlém tempu. Přesto jsme se drželi dobře a zkusili jsme si, co je to rychlý, taktický hokej a i co to znamená tvrdší hra. Nebojte se, tohle nás v naší lize nepotká :)

Měli jsme v sestavě posily zvenčí, které jsme, bohužel, nedokázali až úplně využít. Děkuji tímto všem třem posilám za účast.

Prohráli jsme 3:8 ( i když já mám pocit, že jsem dostala alespoň deset gólů a víc, ale prý ne :)). A jelikož nejméně čtyři góly byl jen moje, tak to vlastně vůbec nedopadlo špatně :)

Jeden z těch hloupějších nápadů dnešního dne byl jít to zapít. Skončili jsme (alespoň většina z nás) kolem půlnoci v Elektře (příště už, prosím, vyhrajeme a půjdeme jinam, může být?). Ale probrali jsme pár zajímavých podnětů na soustředění v Boskovicích, třeba rozcvičku v po snídani, odpolední spinning nebo běhání (skákání) do schodů (i po jedné noze:)). Chlapci, být vámi, tak přemluvím Kuťasovu přítelkyni, aby ho zainteresovala na jiný program v ten konkrétní víkend, jinak budete trošku utahaní :)

Nakonec chválím všechny hráče CSKA za bojovnost. Byl to dobrý zápas a předvedli jste, že dokážete odolat silnému tlaku a vyrovnat se i se špatným skóre a nevzdat se. Super, pánové, toto je dobrá cesta.

P.S.: omlouvám se CSKA i Krokodýlům za svůj hodně pozdní příjezd. Mrzí mě to moc, i když jsme si nakonec celou hodinu zahráli zápas. Ale chtěla jsem CSKA říct pár chytrých věcí (jak je mým špatným zvykem... ale to určitě nikomu z týmu nevadí, že jsem to nestihla) a se spoustou Krokodýlů se pozdravit, jelikož jsem vás skoro nikoho neviděla celé léto. Tak příště.