Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Bučovice v čele BALLH

titulní obrázek

1.2.2009 od Vladimír Schreiner, 95x přečteno

Dva duely, ve kterých papíroví favorité podlehli tabulkově slabším celkům pomohli zamíchat tabulkou BALLH.

Bučovice, před hracím víkendem těsně druhé, změřili síly s Devill Butts. Přesto, že v zápase prohrávaly už o dvě branky dokázali bučovičtí v druhé části zvednout hlavy a nakonec pohodlně zvítězit 7:2. Tato výhra je po odehraném víkendu pasuje na vedoucí mužstvo BALLH!

Aby Tišnov dokázal s Bučovicemi držet krok potřeboval brát všechny tři body z utkání s Lulčí. Tišnovští v zápase rychle vedli a diktovali tempo hry. Luleč se chytla nenápadnou dorážkou těsně před koncem první třetiny jež znamenala symbolické převzetí iniciativy. Role na ledě se vyměnili a domácí Luleč sázela nešťastnému brankáři Nekvapilovi jeden gól za druhým. Zápas skpnčil divokým výsledkem 7:3. Tišnov tak klesá na druhé místo tabulky.

J. Frank střílí branku

J. Frank se prosazuje dobře mířenou ranou nad vyrážečku M. Nekvapila v druhé třetině zápasu Luleč - Tišnov.

 

Soutěž má nového okřídleného predátora - mužstvo Kačerů. Po matném podzimu si rychlonozí mladíci vyskakují na mužstva z horních příček. V minulém kole na nájezdy obrali Tišnov, teď obehráli 7:3 třetí Tučňáky.

Prohra Tučňáků naopak náramě vyhovuje Crocodilles. Ti nezaváhali, porazili 4:2 celek Čertů a na třetí místo jim schází jediný bod.

Poslední utkání hracího víkendu proti sobě postavilo Pančavu s JBS. Pančava patří také k celkům, jejichž chuť do hry roste s blížícím se jarem, JBS proto vyprovodili s výsledkem 6:1.