Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

SCHŮZE BHL

titulní obrázek

5.9.2009 od Petr Havliš, 95x přečteno

Zápis z předsezónní schůze BHL, která se konala ve středu 2.9.2009

Zápis

Pravidelné předsezónní schůze BHL

konané dne 2.9.2009

 

 

Místo konání:          Bar PaP, Hokejové haly dětí a mládeže, Střední 26, 19:00

 

Přítomno:

10 členů BHL, omluven zástupce týmu HC Čerti a HC Gingila, schůze byla tudíž usnášeníschopná

 

Po diskusi byly odhlasovány následující závěry z předsezónní schůze:

1.            Byla odsouhlasena změna Stanov BHL a Herního řádu BHL. Oba dokumenty budou v blízké době zveřejněny na webu AHL.  Vedoucí jednotlivých týmů je mají k dispozici již nyní. Schůze BHL zvolila předsedu BHL, kterým zůstává Petr Havliš.

2.            Do nového ročníku soutěže se přihlásilo všech stávajících 10 týmů. Navíc byly přijaty do BHL 2 nové týmy: Fan klub HC Kometa Brno a HC Bláhovka (do týdne bude stanoven nový název týmu). Ročník 2009-2010 se proto rozšíří na 12 týmů.

3.            Nový ročník BHL bude sehrán na ZS Rosice (hrací dny Út-Pá vždy v 19:30, ve Čt i 21:15). Rozhodčími pro letošní sezónu budou pánové Král a Gejdoš, kteří budou v případě nepřítomnosti sami delegovat náhradníky. Časoměřiče zajišťují strojníci ZS Rosice.

4.            Byl schválen kompletní rozpis zápasů BHL. Vedoucí jednotlivých týmů mají již tento rozpis k dispozici.

5.            Stav pokladny je ke dnešnímu dni dle předloženého peněžního deníku Jirkou Sklenářem  55.000,-. Vedením peněžního deníku je od 2.9.2009 pověřen předseda BHL Petr Havliš. Vzhledem k nižším poplatkům v Rosicích byla kauce snížena z 5.000,- na 3.500,- a pro letošek je tudíž starým členům BHL odpuštěn členský poplatek (startovné). Noví členové složí startovné a kauci v celkové výši 5.000,- předsedovi BHL do 14 dní.

6.            Soupisky s uvedením jména, příjmení a RČ musí být zaslány Michalu Churavému do 14.9. Hráče si vedoucí týmů obdobně jako vloni sami nominují k 13. soutěžnímu ročníku, který bude v brzké době založen (administrátorské přístupy pro vedoucí jednotlivých klubů jsou stále v platnosti na www.ahl.cz ). Nové administrátorské přístupy (nové týmy a noví vedoucí + administrátorský přístup pro BHL pro Jirku Šulu) budou zřízeny v dohledné době (vyřídí Michal Churavý). Vedení BHL následně po obdržení soupisky potvrdí hráče k soutěžním utkáním.

7.            Editace zápasů na net bude provádět dle dostupnosti Michal Churavý, Petr Havliš, Jirka Sklenář a Jirka Šula. Výsledky zápasů budou oba vedoucí mužstev posílat po utkání Michalovi.

 

 

Zápis mimořádné schůze BHL provedl  Petr Havliš, předseda BHL.