Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

INFORMACE

titulní obrázek

5.4.2010 od Petr Havliš, 79x přečteno

Kontumace zápasu Petrov-Bláhovka

Zápas Petrov-Bláhovka, odehraný v pátek 2.4.2010 byl kontumován ve prospěch Petrova z důvodu malého počtu hráčů Bláhovky. K zápasu se dostavili pouze 3 hráči Bláhovky + brankář, což bylo vedoucím Petrova nahlášeno ještě před zápasem vedení BHL. Aby nedošlo k propadnutí ledu, byl zápas odehrán tak, že tým Petrova půjčil Bláhovce několik hráčů. Proto dosažený výsledek 9:5 nemůže být brán jako objektivně dosažený. Informace jsou potvrzeny i od rozhodčího Krále, který zápas odřídil, ale omítl podepsat zápis z výše uvedeného důvodu.

Bohužel jde o opakované prohřešky týmu Bláhovka proti hernímu řádu BHL, navíc u zápasu, který má klíčový význam pro konečnou tabulku BHL.

Komentáře

6.4.2010, 12:51 - Jiří Sklenář

jednoznačně Bláhovka do BHL nepatří , pošlapává pravidla, a chová se jako by jsme na ně čekali. Uděláme vše pro to aby zde hráli jiní co respektují BHL a mají zde zájem hrát.

6.4.2010, 19:34 - Martin Pokec

Souhlasím, prostě jednou jsou dána pravidla a musí je respektovat všichni....v lize je cca 200 hráčů kteří jedou podle těchto pravidel, tak nevím proč by pár jedinců mělo toto pošlapávat a zbytečně negativně ovlivňovat průběh ligy. Jen to dělá zlou krev...