Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kontumace

titulní obrázek

26.10.2007 od Jiří Sklenář, 90x přečteno

zápas se nedohrál

včerejší zápas Falcons:Petrov byl s těch, které v lize nechceme!!! Utkání vyhrocené od začátku skončilo v čase 40:40 tzn 4.minuty před koncem ukončením zápasu rozhodčím. Hrači Falcons, Kučera a Smrček, kteří byli posláni do kabiny se vrátili do prostoru mezi střídačkami, následkem čehož bylo utkání ukončeno. Výsledkem je kontumace ve prospěch Pertova.

 

Podstatné je, že ze svazu ledního hokeje je signál, že podobné situace jako nadávky rozhodčím apod jsou běžné ve všech zápasech BHL. Proto byla učiněna dohoda s ČSLH, že toto bude přísně trestáno rozhodčími tresty TH. Jak je v našich paravidlech, za každý TH je stop na jeden zápas, a za 3 TH stop do konce sezóny.

 

Doufáme, že se další podobné zápasy nebudou opakovat. Hráči musí, a budou muset respektovat výroky rozhodčích, ač s nimi jakoliv nesouhlasí.

 

Podotýkám jen, že Falcons poškodili sami sebe, protože vedli v zápase 4:3 když otočili utkání z 1:3. 

 

Komentáře

29.10.2007, 15:32 - Martin Pokec

Reakce na Jirku Sklenáře-poslední příspěvek, a na Maru Sedláka,taky poslední příspěvek:
Přesně tak,zanechme plamených slov,a vše dobré do alších zápasů...stalo se co se stalo,věřme-osobně v to doufám-že se z toho všichni negativní aktéři ( a i my všichni ostatní) poučili a do dalších bojů nastupujme se vzájemným respektem!!!

29.10.2007, 16:38 - Jiří Sklenář

jasně, já to neřeším. Momentálně je to v moci vedoucích.

28.10.2007, 21:50 - Marek Sedlák

vše dobré, do dalších zápasů!!

28.10.2007, 16:56 - Marek Sedlák

Hokejisté Petrova zdraví hokejisty Falkons. Zápas to byl bojovný a tvrdý, škoda vašich dvou hráčů bez disciplíny!! Těšíme se na odvetu. p. Sklenář by se měl naučit slušnému chování, nečetl jsem jedinej článek, ve kterém by někdo z Petrova urážel hráče Falkons. To jak řeší p. Churáví vzniklou situaci, je jen proto, aby se již nikdy neopakovala a měl nám tu " bramboračku " kdo pískat. Na ledě rozhoduje rozhodčí, musíte si na to hold zvyknout.

28.10.2007, 20:40 - Jiří Sklenář

Marku: mně nesere nic jen to jak podněcoval Váš kapitán rozhodčí slovy: dejte si na ně bacha ti čuráci Vám chcou rozbit hubu!! Už to samo navedlo rozhodčí,že po Vás chtěli nějakou ochranu. Udělala se s normálního super zápasu fraška! A prohlášení Petrova jakožto týmu jenž navrhu podmínečné vyločení, uhradu celého ledu apod mně nepřipadá k průběhu hry adekvátní. Prostě jste z komára udělali velblouda.

28.10.2007, 20:41 - Jiří Sklenář


p.s Rozhodčí a svaz jsem zajistil já a jednání se svazem vedu taky já a jak jsem řekl, situaci jsme si vysvětlili a zejména to,že toto není jediný takový zápas. Vše jsem dohodl a pak mně přijdou mega prohlášení a návrhy Pertova až trapné. Asi prostě proti nám půjdete pořád a zejména mimo led! Viz loni.
p.s P.Churavý řeší pořád něco, ale zejména Falcons:)). Nám to neva, zahrajem si v poho dál, a snad naši hráči s této situace vyvodí pro sebe důsledky. Protože nemysli si poškodily tým, a kluky kteří vybojovali otočení zápasu. Výsledek byl sice 4:3, a byli jsme oslabení ve 3., ale to neznamená že by jsme prohráli:)).

zanechme plamených slov, a vážně se zamysleme všichni. Když pro nic tak pro toto je dobré, že byl tento incident hned na startu ligy!

27.10.2007, 23:05 - parajda parajda

byl to hnus na všechny strany!!!!!na ledě jsou dva týmy a rozhodčí !!!!!a rozhodčí dělá zápas!!!!tak se na to vykašlete a hrejte hokej,ok....Ps. Dnes jsem hral ve Vyškově druhou ligu a co myslíte......zase dva týmy a rozhodčí. A kdo dělal zápas?......PaRy.

27.10.2007, 22:54 - parajda parajda

byl to hnus na všechny strany!!!!!na ledě jsou dva týmy a rozhodčí !!!!!a rozhodčí dělá zápas!!!!tak se na to vykašlete a hrejte hokej,ok....Ps. Dnes jsem hral ve Vyškově druhou ligu a co myslíte......zase dva týmy a rozhodčí. A kdo dělal zápas?......PaRy.

27.10.2007, 17:13 - Jiří Veselý

Musím říct,že pro diváky to byl opravdu nevídanej zážitek!!!!! -))))))) Sportu zdar!!!! Bylo to "férovej" zápas,dokud jednomu z týmů,kterej není zvyklej prohrávat,neujeli nervy! Což je ostatně normální,ani mě to ani ostatní diváky nepřekvapilo,kvůli tomu jsme tam vlastně šli!!!!-))))

27.10.2007, 23:34 - Jiří Sklenář

Jirko asi si si nevšiml, žë v době jak ty říkáš nám rupli nervy jsme už vedli!! Mám tady vytahovat Vaše průsery, co mně vyvolávají vedoucí ?? Loňský průser z mlácením hráče apod. Vidím, že si nedáte pokoj asi nikdy že? Duo Petrov-Čerti bude s náma mít vždycky problém, ale zejména mimo led! Hlavně se mně líbilo, jak jste zmlkli jak jsme otočili zápas. To bylo super, do té doby Vás bylo slyšet až dost :). Nicméně s tribuny to mohlo vypadat dobře.

27.10.2007, 23:50 - Jiří Sklenář

že zrovna Vy máte být ti co velí sportu zdar tak to je mazec. Asi si myslíte že hrajete čistě, a bez řečí. Na naše vzájemné utkání jsme zvědavej! Řev ze střídačky z loňska na rozhodčí, a třeba i mně osobně si pamatuju ještě dnes, a Vy že se řadíte k těm co jak píše Churavý plní klauzuly o \" vzájemného respektu“, kterou Falcons tak strašně poškodili!!!! Všechny tými hrají stejně, nebo podobně, a nevím proč děláte z našeho zápasu takové divadlo. Nemyslím si, že to je na takový popotahování, jako návrhy na kontumace, vyloučení z ligy nebo úhradu celého ledu. Prostě rozhodčí ukončil zápas(podle mně necitlivě), proto že se naši hráči vrátili do prostoru mezi střídačky, čimž udělali chybu, přišli jsme o body, a ještě s toho máme mít nějaké další postihy!!
Nejsme zvyklí prohrávat, to

27.10.2007, 23:51 - Jiří Sklenář

.. máš pravdu!! Jinak by jsme nebyli asi 5x první. Ale pokud nás třeba loni porazili Jiříkovice nebyli tam žádný šarvátky prostě nás přehráli, a porazili nic víc . Tak teda tomu sportu ZDAR :)) a soustřeďte se na svůj tým, a žabomyšší války z loňské sezóny nechte spát, nemám v úmyslu každej rok vést zákulisní boje po schůzích s Petrovem a Čerty.

27.10.2007, 12:53 - Martin Pokec

to Jirka sklenář:

Je jasný,že ostatní vaše zápasy probýhají v klidu,protože je jen málo týmů v naší lize,kteří vám dokážou šlapat na paty-my,Čerti,donedávna Jiříkovice,letos Mamuti a Medlov...ostatní týmy jako např.Pvc,Gingila,Panters...-tím se jich v žádném případě nechci nijak dotknout!!!!! -s vámi většinou prohrávají rozdílem třídy.Tudíž se v těchto zápasech nemusíte uchylovat k vaší tvrdé hře,kterou aplikujete na nás,čerty apod...
Hele,asi nemá smysl se v tom babrat donekonečna,každej má svůj kus pravdy,poučme se z toho co se stalo a snažme se každej uělat vše pro to,aby se to neopakovalo a další duely proběhly v klidu.
Takže se měj,taky jdu dělat něco smysluplnějšího než tu plkat :-)

27.10.2007, 12:57 - Jiří Sklenář

O.K čus

27.10.2007, 12:09 - Martin Pokec

to Jirka Sklenář:
AHA,takže asi už neplatí,co jsem psal v minulém příspěvku-že se respektujem a že se nenapadáme-proč nás napadáš že jsme ubozí co taky jinýho od nás čekat? Myslel jsem že mluvíme věcně!? To je myslím v pravidlech,že pokud je zápas kontumován,tak ho platí to "poražené" mužstvo (podle výsledku). A nevím teda-jak jsi psal-že bývají vyhrocenější zápasy než s váma,nevím že s jinýma týmama by to bylo vždy tvrdší,myslím že s vám jsou všeobecně ty zápasy prestižní a tvrdší než ostatní.Jak jsem psal minule,máte tam nejvíc hokejek ze všech týmů naší ligy,to je myslím zřejmé.A jak myslíš že je to s tou tvrdostí vašich hokejistů,co hráli vysoké soutěže-jak jsem psal v minulém příspěvku? reaguj

27.10.2007, 12:22 - Jiří Sklenář

Protože pro mně to nic jiného není než hledání čarodějnic.
1)Hráč Kučera dostal TH za to más stop dle pravidel BHL stejně jako třeba Šimoník (Mamuti) .
2)Tým prohrál pár minut před koncem pro dohrání zápasu, neměl černé hráče nebo nenastoupil k utkání aby jste mohli chtít uhradit celý zápas. Protože toto pravidlo bylo stavěno na černé hráče, a nedostavení se na led.
3) Pan Churavý opět hraje hru kterou spolu my dva hrajeme od začátku kdy Petrov do ligy vešel!! t¨Tzn. neustále má problém s Falcons a se mnou.
4) Běžte se podívat i na jiné zápasy Falcons, které proběhnou absolutně v pohodě hraje se super hokej, a není problém.
5) Dávno než jsem četl prohlášení Petrova, jsem vše řešil ze svazem, a dohodl co a jak se bude dělat. Nepotřebuju k tomu pokyn schůze potažmo Michala. Pokud vím rozhodčí zajišťuju já, a proto jsem byl první kdo situaci druhej den řešil.

27.10.2007, 12:46 - Jiří Sklenář

No nic pokecali jsme si a já se du věnovat zase hudba která mně baví momentálně víc jak žabomyšší války s Petrovem www.falcons-rock.com :))

Jo pokud se Vám podaří nás vyloučit tak TŘEBA už vyhrajete :)).

27.10.2007, 11:39 - Martin Pokec

pokračování...
Jed o to,že vy když prohráváte nebo jste nervozní,saháte mnohdy k hraničním zákrokům a mnohdy jdete i za hranice únosné tvrdosti v rámci naší AMATÉRSKÉ ligy. A pak se z toho stanou (v uvozovkách řečeno) jatka a zvrhne se to. Prostě by jste to s tou tvrdostí neměli přehánět-jak jsem psal ve předešlém příspěvku-at si zahrajem a ve zdraví jdem druhej den do práce! Mimochodem mnoho vaších hráčů mi při podávání rukou po zápase omluvně sdělilo,že i jim se to nelíbilo-ten závěr z vaší strany- a že je to zbytečný a že se za to omlouvají!!!
Hele,vidíš že se tu bavíme rozumně,že si píšem navzájem slušně a nenapadáme se,prostě jsme schopni se navzájem respektovat.Vím že jsi asi na střídačce neříkal svým klukům "běžte tam a dejte jim po čuni" :-) Takže opravdu přenesme ten respekt i na led,zchlaďme hlavy a opravdu hrejme slušně a ohleduplně

27.10.2007, 12:03 - Jiří Sklenář

hele jsou vyhrocenější zápasy jen se zase vozíte po nás. Stačí vzpomenou loňskou chybu programu, návrhy kontumací a pod. Poražte nás jednou na ledě a pak skačte šipky a radujte se jako malé děti v 8.třídě.

Precedentů jako že golman Lašák (Pardubice ) vyločenej v extralize dostane do konce odejde do šatny hodí na sebe budu, a stojí mezi střídačkami! Zápas pokračuje a dohraje se je dost. Mi to neřešíme máte body, a to že chcete zaplatit ještě led je podle mně ubohost :)) Ale co taky jiného od Vás čekat že?!

27.10.2007, 12:04 - Jiří Sklenář

hele jsou vyhrocenější zápasy jen se zase vozíte po nás. Stačí vzpomenou loňskou chybu programu, návrhy kontumací a pod. Poražte nás jednou na ledě a pak skačte šipky a radujte se jako malé děti v 8.třídě.

Precedentů jako že golman Lašák (Pardubice ) vyločenej v extralize dostane do konce odejde do šatny hodí na sebe budu, a stojí mezi střídačkami! Zápas pokračuje a dohraje se je dost. Mi to neřešíme máte body, a to že chcete zaplatit ještě led je podle mně ubohost :)) Ale co taky jiného od Vás čekat že?!

27.10.2007, 12:19 - Jiří Sklenář

Uvažuju o zveřejnění meilu p.Churarého vedení ligy ať všichni ví co se děje v zákulisí ligy! Ať znají prohlášení Petrova , návrhy na podmínečné vyloučení Falcons, ukládání nutnosti se omluvit sudím, a návrh na zaplacení celého ledu nákladů apod!!
Ať poznají jak se bojuje mimo led.

27.10.2007, 11:34 - Marek Sedlák

Chci reagovat na slova p. Sklenáře, že nás Falkons porazí kdykoli, tak proč jste po dvou třeninách prohrávali 1:3 s týmem o osmi lidech. Hráči Petrova se Falkons nebojí a nestěžují si na zákeřnou hru holí. problém je, že jste málem zmlátili rozhodčího. Váš hráč nerespektoval ochranný půlkruh pro rozhodčí.

27.10.2007, 11:48 - Jiří Sklenář

nějak si zapoměl na výsledek před koncem utkání :) Falcons:Petrov 4:3 !! Neděljte z nás NĚJAKÝ VRAHY opravdu to takvypadá jako že jsme Vás natahovali minimálně na skřipec!

27.10.2007, 11:56 - Jiří Sklenář

nějak si zapoměl na výsledek před koncem utkání :) Falcons:Petrov 4:3 !! Neděljte z nás NĚJAKÝ VRAHY opravdu to takvypadá jako že jsme Vás natahovali minimálně na skřipec!

27.10.2007, 11:32 - Martin Pokec

to Jirka Sklenář:

No,divadélko z toho náš Michal Churavý dělá asi proto,aby se to už opravdu NIKDY neopakovalo.Myslím že nejvíc dusno je vždy jen kolem vašich zápasů,u ostatních zápasů s jinými týmy se nic podobného neděje-myslím to všeobecně,né naše vzájemné zápasy Falcons-Petrov! Myslím že kdyby rozhodčí zajel i do svého půlkruhu,tak by mu to asi nepomohlo-víš jak váš Martin Kučera "pronásleduje" svým obvyklým způsobem "čelo na čelo" rozhodčí at jede kamkoliv.
Věřím že jdi nabádal kluky at se zklidní,jak říkáš.Neříkám že jste nějaký hovada,nebo prasata který schválně někoho mrzačí,nebo tak něco...ale přece jen to s tou vaší tvrdostí (vzhledem k naší lize) občas opravdu přeženete.Je potřeba si uvědomit,že ve vašem týmu je několik bývalých hokejek,který hrávali poměrně vysoké soutěže,a nemůžou tu tvrdost ,která je obvyklá např. v 1. lize uplatňovat na ryzí amatéry

27.10.2007, 11:00 - Martin Pokec

ještě pokračování :-)

Pořád mějme na paměti,že jsme amatéři,že to hrajem pro zábavu a druhej den jdem do práce,takže se nezmrzačme na tom ledě.
Takže dalším (férovým) bojům zdar a vzájemný RESPEKT !!! z obou stran prosím.
Toť vše :-)

27.10.2007, 11:15 - Jiří Sklenář

to pokec : rozhodčí má zajet k časomíře kde je půlkruh kde nesmí hráči, a pokud vím ani Martin přes něj nikdy nepřejel! Prostě si to vyříkavali zbytečně pokud by zajeli tam kam měli byli v klidu. Tím neomlouvám Martina. Co dělá Váš zlej muž nebudu komentovat. Co dělají ostatní z jiných taky ne. Neříkám že jaro bude vyhrocené. Pude o normální hokej. Kdyby si byl na naší střídačce neustále jsem kluky nabádal aby se nenechávali vylučovat a přebruslili Vás, bohužel to nějak nevyšlo. Ovšem divadílko co s toho teď dělá p.Churavý po utkání stojí za to. Podmínečné vyloučení Falcons, úhrada ledu, poškozování jména ligy, buď omluva nebo vyloučení z ligy, exemplární tresty apod.

To už z nás opravdu děláte ČERNÝ OVCE :)). Zajděte se podívat na jiné zápasy nevidím velkej rozdíl mezi naším zápasem, a jinýma třeba s Medlovem, Čerty, Mamuty!!

27.10.2007, 11:27 - Jiří Sklenář

určitě pro diváky byl zápas hodně zajímavý :))

27.10.2007, 10:57 - Martin Pokec

to Jirka Sklenář-pokračování
Jinak co se týče ukončení toho zápasu-ani se tomu rozhodčímu nedivím že to ukončil,ale neznám do detailu přesné pravidla svazu a to,za jakých podmínek může ukončit zápas.Takže toto opravdu nemůžu posoudit,to je opravdu jen na rozhodčích a věřme že rozhodli správně. Jak říkáš-máme tři body,s tím už asi nikdo nehne,myslím že jsme si je za ten \"statečnej\" výkon (myslím co se týče počtu našich hráčů vůči vaší plné sestavě) trošku zasloužili.Jak říkáš,třeba si je na jaře vezmete zpět,třeba ne,třeba vyhrajem,uvidíme :-)
Chtěl bych jen apelovat na oba týmy.i váš i náš,aby to na jaře ( a ostatně i v dalších zápasech) byl pěknej a férovej hokej,aby to nebylo ještě víc vyhecovaný a tvrdší,prostě si zahrajme hokej bez zbytečných keců a hádání kolem,bez faulů,prostě si zahrejme.

27.10.2007, 10:52 - Martin Pokec

Jirkovi Sklenářovi:

Díky za reakci.Máš pravdu v tom,že takový ti \"zlí muži\" jsou ve více týmech,to ano.Ale je na týmu,aby si je udržel na uzdě.Někdy se to daří a někdy méně,i u nás máme jednoho-Jirka Knirš :-) ale toho si hlídáme a víš že ho vždycky odvezeme do ústraní a zklidníme ho-Jirko Knirši jestli to čteš tak sorry :-) Ale zpátky k věci-Jirko Sklenáři,nemyslíš že to opravdu ten váš Martin Kučera přehání se svým chováním vůči rozhodčím? Jak jsem psal,dělá to pořád,opravdu si nepamatuju zápas ve kterým bych viděl,že to neudělal,že respektoval bez výhrad výrok rozhodčího a odešel v klidu na trestnou.Dělá kolem toho vždycky dusno,ikdyž je to někdy nespochybnitelnej zákrok.A jak jsem psal v minulém příspěvku-to jeho vysvětlování \"čelo na čelo\" rozhodčímu-viděl jsi to někdy dělat někoho jiného z jiného týmu?? Já tedy ne.

26.10.2007, 13:45 - Jiří Sklenář

zase tady budete řešit falcons není tady zápis aby bylo vidět poměr vyloučených! Vyserme se na Falcons, a začněme si hlídat svoje hráče, protože za chvílu to nebude chtít nikdo pískat. já jsem si svoje bohužel neuhlídal a to je moje chyba. Nic víc nic míň. určitě se s toho neposerem že Petrov má tři body na ledě je porazíme vždycky, sezóna je dlouhá a tými silné. Stačí se podívat třeba na Medlov. Z původní sestavy zbyl sna d jen Kamil Sopoušek a co já vím tak příští rok už to nebude ani Medlov :)). Takže sezóna je otevřená, a určitě i návratem některých Čertů do sestavy bude boj dramatičtější.

26.10.2007, 18:15 - Martin Pokec

Jsem jedním,kdo se zápasu zůčastnil přímo na ledě-za HC Petrov,a chtěl bych reagovat na uvedený článek Jirky Sklenáře:

1) Jirka Sklenář to v tomto článku popsal tak,že nezůčastněný,kdo neviděl jak to bylo,by pochopil,že ukřivdění jsou vlastně Falcons-přitom je to opačně-ten kdo se hádal a nehodlal respektovat snad žádný z výroků rozhodčích,byli právě hráči Falcons,především Kučera,který jeho obvyklým,a pro něj zcela typickým,způsobem najížděl na rozhodčího a ve stylu "čelo na čelo" mu nadával do....Ještě snad nikdy ( a to jsem shlédnul nebo i přímo odehrál dost zápasů s Falcons) jsem neviděl,že by tento hráč bez jakýchkoliv komentářů odjel na trestnou a plně respektoval výrok rozhodčích!!! Vždy,opakuji snad vždy,jede k rozhodčímu a výhružně mu sděluje svůj názor na předešlou situaci. A to si prostě NESMÍ DOVOLIT!!! Nikdo jiný to nedělá,jen a jen on,a to opakovaně!!!


2) Jirka Sklenář psal,že "to bylo jedno z utkání,které v lize nechceme" Tak proboha změnte svoje chování,respektive svých několika hráčů!!! Příkladem právě Kučera,Lajcmanové...to jsou přesně ti provokatéři a hráči,kteří v snad každém zápase dělají "dusno" Ještě jsem snad neviděl aby např. Holasové někdy udělali nějakou prasárnu,aby najížděli na rozhodčího,někomu sprostě nadávali apod....to jsou prostě hráči,kteří hrají,hrají třeba i tvrdě,ale většinou v rámci pravidel-a pokud ne,tak respektují svoje vyloučení a nediskutují o tom 5 minut a nezdržují tím zápas-viz včera.
3) Jirka Sklenář píše,že "hráči musí a budou muset respektovat výroky rozhodčích" Ano,ale tak si prosím udělej v týmu pořádek a sjednej,s například výše uvedeným Kučerou,nápravu,at se to neopakuje! Jak jsem psal výše,snad neznám hráče,který by více než on komentoval výroky rozhodčích a neustále je atakoval a najížděl na ně!

Toť asi vše k včerejšímu utkání,jen bych ještě doplnil,že -dle mého názoru-rozhodčí dával několikrát jasně najevo,že pokud neuposlechnou a neodejdou do kabiny a nepřestanou ho napadat a urážet a všelijak znemožnovat další průběh zápasu,tak ten zápas ukončí.Takže Falcons-jako tým-měli dost času tyto svoje "horké hlavy" zchladit a zápas dokončit.
Je jasné,že Falconi jsou prostě dobří,hokejově asi nejlepší v naší lize,a tím pádem jsou zápasy s nimi vždy prestižní a soupeři jsou na ně vždy namotivoaní,ale nemyslím že by to byly ostatní týmy,kteří hrají nefér vůči Falconům.A včera mi Jirko Sklenáři připomeň jedinej nefér nebo jakkoliv zákeřnej či likvidační zákrok z naší strany,teda od Petrova.Nevzpomínám si na žádnej!! Myslím že pokud by jste se neuchýlili k výše uvedeným faulům a poté výše uvedeným praktikám,tak by jste včerejší zápas asi bez výrazných problémů dovedli k výtěznému konci,ikdyž si myslím že jsme vzdorovali statečně v osmi lidech :-)
Takže stalo se,je to za náma,ale opravdu bych viděl jako nutné,aby se hráč Kučera velmi zklidnil a upustil od svého chování,nebo by stálo za zvážení,zda-li je jeho setrvání v lize-pokud by pokračoval ve stejném jednání-možno akceptovat.
Takže složme zbraně,dořešme s chladnou hlavou včerejší zápas a vzhůru s čistým štítem do dalších-a čistších!! bojů. zdar Pokec

27.10.2007, 9:50 - Jiří Sklenář

to Martin:
Nikdo se necítí ukřivděn. Kluci to nedali, a samozřejmně si to vyřešíme sami u sebe. Podobnej Martin Kučera je skoro v každým týmu. Nehledej je jen u nás. Leicmani !! Pokud vím nebyl s nima na zápase žádnej problém. Problém je spíš v tom že se snažíte už tyto hráče od začátku vyhledávat a vzájemně se provokovat máte je podvědomě zafikovaný a snažíte se oplácet dohrání souboje. Chyby byli u nás vyloučení, a zbytečná vyhození puků, přes mantinel, které nás 3x poslali do třech a rozjebali celej zápas. Jinak hokej byl podle mně výbornej, a nezdál se mně vůbec drsnej nebo tvrdej. Dokonce jste nás díky brejkům měli na lopatě. Zejména proto že jsme to otočili je chování jak Martina tak Romana prostě špatné. Poškodili celek, ale co si budem povídat jsou to dobří hráči, a hráči kteří jsou prostě Falcons!!

27.10.2007, 9:51 - Jiří Sklenář

..pokračování : Jsme jeden tým a zbytečnou nesmyslnou prohru hážem za hlavu je to prostě pro kluky ponaučení, že si to nemůžou dovolit. A tak znělo varování v článku. Potkalo to Falcons a stejně tak se to bude řešit pro jiné tými!!!


p.s hele máme 5.výher nemusíme být každej rok první! To že vyhráváme je kolikrát štěstí, a síla kdy do pslední minuty věříme v obrat.


P.s ještě k Leimanům hrají u nás od roku 1999 takže nevím proč se nad tím pozastavujete!! Když půjdu na zápas Bizonů stejně jako kluci hraje Ohniště, na Čerty Nedoma, na jakejkoliv tým zajdu tak pořád někdo hraje hokej, a někdo spíš bojuje, protože hokejka není !!

27.10.2007, 9:53 - Jiří Sklenář

to Martin: pokračování
Ještě jednu maličkost, provokace Vašeho kapitána , kterej při podávání rukou strašně varoval rozhodčí před fyzickým napadením Falcons bylo dost trapné. Na rozdíl od jiných jsme v zákulisí žádné rozhodčí nenapadli. Takže zase s toho nedělejte divadílko!! A nehažte na nás zase ak moc špíny. Mezi náma rozhodčí vůbec nemusel řešit to že si sundali vesty a dresy a šli se dodívat na zápas nemlivili dívali se a udělala se s toho show. Vážně to mohl bez problémů nechat dohrát a nebylo co řešit mimo jejich vyloučení. Prostě to rozhodčí nemusel ukončit nic víc nic míň, kuci tamstáli dívali se a nezasahovali nijak ani slovně do dění na střídačce a do zápasu. Toť moje názory. Kdybych šel do detailů domácí celek jako pořadatel y měl zabránit jejich vstupu do tohoto prostoru, ale tojsme v jiné lize!! Takže jste dostali 3.body, a mi si je zase vezmeme na jaře zpět :)).

27.10.2007, 9:59 - Jiří Sklenář

to pokec: nejsi ten kdo rozhoduje kdo bude hrát, a nehrát v lize, Martin tu byl když tady Petrov ješte ani nehrál. Pokyn k rozhodčím je jasný tyhle věci trestat nekompromistně TH, a pokud má hráč 3xTH tak za čtvrté končí v sezóně. Pokud vím má jedno :).

26.10.2007, 13:26 - Kamil Sopoušek

Jak bylo již podotknuto ze strany J.Sklenáře, celý zápas byl silně vyhrocen. Myslím si, že by u takových hráčů (Falcons) nemělo docházet k těmto incidentům.

26.10.2007, 13:37 - Jiří Sklenář

Kamile, že zrovna ty kterej řveš na rozhodčí od 1 do poslední minuty, máš problém to se ti teda divím!! Bohužel verdikty rozhodčích naši kluci neunesli i když jsme vedli. Nic víc nic míň. Vzpomneň si kolik ty si nedohrál zápasů za kecy !! Emoce jsou emoce jednou ulítneš, a je to. Potrestali jsme se sami mohli jsme v pohodě vyhrát a otočit ztracenej zápas!! Tak spíš řeš aby si každý hlídal svůj tým. O.K!!