Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Brněnská amaterská liga ledního hokeje

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

vyloučení hráče BHL

titulní obrázek

30.11.2007 od Michal Churavý, 117x přečteno

Leicman Petr (FAL) nesmí nastupovat v zápasech BHL

Vzhledem k tomu, že hráč Leicman Petr byl vyloučen z BALLH, nesmí dle článku 5. odst. 2 nastupovat v zápasech BHL. Opatření platí již od zápasu BIZ - FAL 4.12.

 

Komentáře

2.12.2007, 13:04 - Martin Pokec

Pro Jirku Sklenáře:
Jirko,já jsem nechtěl říct že ho kopnul přímo jak říkáš ve stoje,ale vím že to bylo tak,že Lajcman ležel na zádech a proti Matějkovi kopal směrem na obličej bruslema.Ale to přece normální soudnej člověk naudělá,to přece ne!Přece se brání jinak,přece se schoulí člověk do klubíčka například...ale nekopne bruslema směrem na protivníka,at už do hlavy nebo kamkoliv jinam-to je pro mně nepřípustné a nesmí se to opakovat,ať už to byl úmysl nebo jen zkrat,prostě to se nesmí opakovat!!

2.12.2007, 15:03 - Jiří Sklenář

Martine byl si v takové situaci a chloulil se do klubíčka!! Matějka měl přestat a nic se nestalo. Ani jeden z nás tam nebyl. To je proč nemůžeme posudit situace co tam nastali a tudíž je podle mně nesmysl na základě rvačky navíc nevyprovokované jím ho doživotně vyločit z BHL. A jak říkám nebráním Petra bráním systém jak je nastaven. Určitě zastavení činnosti na nějakou dobu ho může ovlivnit ale vyloučit je podle mně riskantní vzhledem k možnému zneužití. Nebo si myslíš že se měl nechat ZMLÁTIT!! A nic by se neřešilo Zdenál by dosta STOP na dva zápasy a PETR zozbitou hubu?

1.12.2007, 20:09 - Martin Pokec

A když už někdy jsou emoce vyhrocené,tak dojde na pěsti,padne pár ran a je hotovo,to myslím ještě nikdy neskončilo takto,že by někdo někoho takto zranil! Opravdu si myslím-a to bez urážky-že NA LEDĚ to nemá v hlavě Petr Lajcman vpořádku! Možná je mimo led dobrej a pohodovej kluk,ale na ledě už jsem ho viděl tolikrát provokovat,pošťuchovat a dost ostře faulovat...a několikrát už za to dostal i po čuni-například loni od Ohništěho z Bizonů-když mu dal u mantinelu loket do obličeje.Ohňa po něm skočil,dal mu 2-3 rány a byl klid.Ale opravdu.Lajcman je věčnej provokatér a už loni jsem já osobně říkal,že to jednou přežene a špatně to skončí.A tak na to došlo..nechci domýšlet jak ten kop bruslí do obličeje mohl skončit špatně ....

2.12.2007, 12:52 - Jiří Sklenář

Marťas fakt jsme tam nebyli, a zní to tak jako by kopl ležícího hráče do obličeje když ho brutálně napadl a ještě u toho stál!! Z toho jde mráz po zádech. Určitě to tak nebylo. A pořád trvám na tom, že se stávají podobný tvrdý věci, a Leicmanů je v naší lize cca 10. a nechci jmenovat stačí se dívat jak kdo hraje. Podle mně je vyloučení z lig za vzájemnou rvačku o které zcela nic v BHL nevíme příliš tvrdé. Ale jak říkám Petr momentálně u nás nehraje, jen je potřeba specifikovat pravidlo, aby nešlo zneužít. I v jiných připadech. Viz třeba Ohník v BALLH zlomil borcovi ruku , kdyby ho vyhodili víme hovno jestli to byl úmysl nebo nešťastná náhoda a skončí i u nás v lize ?!

1.12.2007, 20:03 - Martin Pokec

Pro Jirku Sklenáře:
Jirko,já nekřičím za každou cenu,že by se měl konkrétně váš hráč vyloučit,je mi jedno z kterého týmu je konkrétní hráč,který udělá průser.Jasně,jak říkám-nebyl jsem tam,takže opravdu nedokážu posoudit,kdo to začal,kdo byl aktivnější,kdo byl agresivnější...já jen chci říct,že snad není normální ohánět se bruslema proti obličeji protihráče-ikdyž se mně chystá napadnout!Občas se někdo popere,to je jasný,né jen vy,to nikdo neříká-ale přece nesmí nikdo udělat takovou nebo podobnou věc!! Víš jak to mohlo skončit?Hele,myslím že jsme rozumní lidi a opravdu se toto chování z naší ligy musí vymýtit!!!

30.11.2007, 20:56 - Martin Pokec

Pro Jirku Sklenáře:
Je logické že bráníš svého hráče,ale...Já jsem nebyl na tom zápase,nevím co přesně se semlelo-respektive vím ale jen zprostředkovaně,takže nemůžu posoudit jak se to přesně stalo.Ale chci se vyjádřit ke konkrétnímu člověku-Petru Lajcmanovi.Je dobře že konečně se řeší jeho chování na ledě,protože to je člověk,který má v každém zápase konflikt a pořád provokuje !!!V každém zápase co jsem viděl-a viděl jsem jich dost-provokuje,hraje za hranicí faulů a koleduje si o malér,jak se ted i stalo.Je to člověk který na ledě má rudo před očima a je nebezpečný svému okolí,bylo jen otázka času kdy se stane něco jako se stalo ted.Jsem rád že je o takového hráče v naší lize méně!!!

1.12.2007, 19:16 - Jiří Sklenář

Marťas kurva nejde o Petra jde o to že, to co se stalo se může stát velké většině z Vás protože hrajete obě ligy. Neznáme pozadí akce. Vím jen ža za stavu hafo ku nule . Napadl při svém jedineém ZKRATU jak píše jinde Jirka Veselý, Zdeněk Matějka hráče Butts Petra Leicmana a dopadlo to tak že místo zbitého Petra se stal průser Zdenkovi. A to se může komukoliv stát.
Pro mně je třeba trest na 20.zápasů vychovnej. Člověku se to rozleží uvědomí si co a jak je blbě a TŘEBA bude good. Navíc může bít podmínka apod. Loni zmidli Igor Palásek hráče Cykla dost brutálně a proto že Franta neníí tak aktivní jako kluci z čertů nic se nestalo. !! Měřte stejným metrem všem neřeště jen nás. Je to blbost. Petr není pro Falcons posila!! Petr je oslabení!

1.12.2007, 19:16 - Jiří Sklenář

Uvedom si že se neperu za Petra má u nás zastavenou dočasně činnost. Peru se za všechny budoucí věci, které můžou nastat.
Chci tento článek specifikovat na napadení rozhodčího nikoliv vzájemnou bitku navíc vyprovokovanou protistranou.
To je snad pochopitelné!!

30.11.2007, 15:58 - Pavel Měřínský

Přesto, že proti rozhodnutí o vyloučení Petra Leicmana není opravný prostředek, DBU ostře nesouhlasí se stanoviskem disciplinární komise pro absenci jakéhokoliv výchovného prvku tohoto rozhodnutí. Disciplinární komise navíc rozhodla vágním způsobem bez hlubšího povědomí o okolnostech celého incidentu, dokonce si ani nevyžádala stanovisko dotčených osob, a to jak Petra Leicmana, tak ostatních účastníků bitky ze strany HC Čerti Brno. Toto rozhodnutí je pro Petra Leicmana likvidační, fakticky pro něj jeden zkrat znamená konec s hokejem. Kvůli reciprocitě vylučování se soutěží BHL, totiž Petr nebude moci pokračovat ani v této soutěži. Na čtvrtek 6.12.2007 je svolána Mimořádná valná hromada HC Devil Butts, kde bude rozhodnuto o dalším postupu proti BALLH. Více na devilbutts.blogspot.com

30.11.2007, 16:28 - Jiří Sklenář

je to prasárna !! Nikde nikdo nenapsal že Zdeněk Matějka napadl Petra Leicmana a během bitky kdy byl pod tlakem ze strany Čertů vznikl tento problém. Průser je že o tom nemluví nikdo !!! Až budete ve stejné situaci jsem na Vás zvědav!! Churavý okamžitě přišel z vyřazením Petra Leicmana i když celá naše klauzule byla postavena na NAPADENÍ ROZHODČÍHO!! Netýkala se těchto průserů. Co pak dělat s Ohništěm který zlomil ruku hráči BALLH, a u nás hraje stejným způsobem jako Petr. BHL udělala zase něco pro dobro věci!! Udělala paragraf pro postih hráče jenž napadne rozhodčího, ejhle není doslova napsán, a už se hodí.

30.11.2007, 16:28 - Jiří Sklenář

Je to celý hlavně na hovno že Petr je náš hráč, a tak je aktivita Čertů i Petrova je zcela jasná. Aniž bych věděl že se někde něco semlelo, už byl tlak aby Petr skončil!! Být v podobné situaci jejich hráč nebudeme to vůbec řešit. Bohužel. Viz loňské napadení hráče Cykla apod.
Určitě Petra neomlouvám, ale hráčů jeho ražení je v celé lize dost. Jmenovitě Knirch (Petrov), Ohniště (Bizoni), Šimoník (který kopl našeho hráče za brankou) atd atd. Mně se to že má někdo skončit u nás že se porval jinde taky nezdá. Podáme odvolání, pravidlo bylo myšleno na napadení rozhodčího ne vzájemnou bitku ať již dopadla jakoliv, a o které nemáme přesné zprávy!!

30.11.2007, 16:35 - Jiří Sklenář

Na základě tohoto byl zatím vyloučen:
----------------------------------------------------
Při zranění protihráče, které je označeno rozhodčím v zápise jako úmyslné, bude hráč, který zranění způsobil, vyloučen ze soutěľe BHL, a to do konce daného ročníku. Hráč bude obdobně vyloučen ze soutěľe rovněľ v případě fyzického napadení rozhodčího. V obou případech bude o této skutečnosti učiněn podrobný popis události do zápisu o utkání. Na posezónní Schůzi BHL bude projednána závaľnost přestupku a moľnost doľivotního vyloučení takového hráče ze soutěľí BHL. Výkonný výbor BHL bude při vyloučení hráče ze soutěľí BHL informovat rovněľ soutěľ BALLH, aby bylo znemoľněno hráči nastoupit v amatérské soutěľi BALLH. Do BHL bude rovněľ znemoľněn nástup hráče, který byl v daném ročníku nebo doľivotně vyloučen ze soutěľe BALLH

30.11.2007, 19:55 - Petr Polák

Jakej jeden zkrat,tento hráč má zkrat pořád na ledě!!!!je dobře že je vyloučen a doufám že se na tom nic nezmění!!!a jestli ano tak se to bude muset vyřešit jinak!ja si myslím že kopat hráče do obličeje není moc sportovní,a jestli mě to někdo chce vyvrátit tak at napíše,a nebo si můžu nasadit brusle a můžu ho taky kopnout at vidí jaký to je!!!!!!!!!!!!!

30.11.2007, 14:51 - Jiří Sklenář

zveřejni tady ten článek, pochybuju že ho hráči mají k dispozici