Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Korespondence

titulní obrázek

26.10.2015 od Petr Špaček, 129x přečteno

Korespondence

Dobrý večer všem.

 

Několik věcí z administrativy ZHoL:

1) tresty pro hráče O2 a SK Letná 1944 - na dotaz pana Králíka, kárná komise jak bylo napsáno v článku si stanovila 10 dní na vynesení verdiktu. Jelikož hráč O2 Petr Hies dostal 10 minutový trest nemůže být postižen stopkou na další zápas. Pokud chcete zápis, kopii si můžete osobně u mě vyzvednout. O trestu pro hráče SK Letná 1944 se rozhodne v daném termínu.

2) výkony rozhodčích - pokud má kapitán či manažer mužstva výhrady k rozhodčímu má k dispozici zápis, kde je potřeba veškeré připomínky slušně napsat. Jak jistě uznáte, tak nemůžu být u všeho a tudíž ani nevím, co se v zápase O2 ver Rotor odehrálo a zda byl ofsajd písknutý správně či nikoli a zda rozhodčí správně komunikoval s kapitánem. Obecně je problém v tom, že tuhle soutěž už pomalu nikdo pískat nechce, jelikož se nectí pravidlo, že s rozhodčím hovoří jen a pouze kapitán a nikoliv hráči. A rozhodčí už si prostě některé výpady nechtějí nechat líbit. Inspiraci bychom měli čerpat třeba v ragby, kde hráči NIKDY s rozhodčím nediskutují. Takže pokud není problém uveden v zápise, není co řešit. Možná by stálo za to si uvědomit, že se jedná o ligu ryze amatérskou, tudíž by zde neměl být prostor k neúctě k soupeři a rozhodčím. Myslím, že pokud se jedná o výkony obou jmenovaných účastníku, jsou mnohdy výkony hráčů podstatně horší než rozhodčích a nepamatuju se, že by někdy rozhodčí nadával někomu do debilů atd atd. Pokud se Vám zdají rozhodnutí arbitrů slabé, je třeba se poohlédnout po nějaké svazové soutěži, kde jsou rozhodčí na vyšší úrovni.

 

3) neustále se opakují výhrady k organizaci soutěže. Beru to na vědomí a vyvozuji z toho důsledky. Prosím aby se někdo přihlásil a přebral celou mou agendu (ledy, web, disciplinární komise, statistiky). Opravdu mám díky práci velmi málo času na činnost tohoto druhu. Očekávám, že se zájemci budou rekrutovat z řad kritiků a pozvednou prapor téhle ligy, tam kde by ho rádi viděli.

 

Děkuji a těším se na ledě Petr