Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Víkendové zápasy míchaly čelem tabulky BALLH

titulní obrázek

14.1.2008 od Vladimír Schreiner, 84x přečteno

Sobotní hokejový podvečer nabídl tři zajímavé duely, jejichž výsledky zamotaly čelem tabulky BALLH.

Program otevíral zápas Krokodýlů s Bučovicemi. V duelu, který nakonec rozhodl jediný gól domácí vedli 3:2, Bučovičtí ale třemi rychlými brankami vývoj obrátili. Mohutnému náporu Krokodýlů v poslední části dokázal ovšem brankář Peč, navrátivší se do Bučovické klece po zranění, odolat. "Za celou poslední třetinu jsme prakticky nepustili soupeře ke střele, bylo to ale málo", nechali se slyšet Krokodýli ústy Libora Grabce.

Krokodýli - Bučovice 5:6

V druhém utkání na sebe narazil hráči Pančavy a Lulče. Souboj byl okořeněn nedávným přestupem exkapitána Lulče Jarka Sekerky právě do družstva Pančavy. Od začátku byl k vidění atraktivní, bojovný hokej! Modří dvakrát vedli o dvě branky - 0:2 a 2:4, domácí tým ale vždy dokázal srovnat, chvíli před koncem dokonce vývoj utkání otočil ve svůj prospěch. Lulečští ale nesložili zbraně a v závěrečném nápru Mirkem Šimoníkem poslali zápas do prodloužení. Nájezdům potom kralovali dva muži: nekompromisně zakončující Jiří Fischhof a bezchybný brankář Karel Kaláb převedli tabulkový bod navíc na konto Lulče.

Pančava - Luleč 5:6p

Poslední fázi zápasu Lulče s Pančavou už přihlíželi netrpělivý Čerti - leader tabulky - které čekal nepříjemný a vždy nebezpečný soupeř, Tučňáci. Čerti v tomto duelu nedokázali přetavit roli papírového favorita ve vítězství, když byli poraženi v poměru 4:7.

Čerti - Tučňáci 4:7

Čerti tak spadli na třetí stupínek tabulky BALLH, druhý je celek Sršňů se stejným počtem bodů jako první Luleč, ale horším vzájemným zápasem. Příští týden tak bude k vidění atraktivní přímý souboj o první místo.

Komentáře

14.1.2008, 10:12 - Tomáš Mišik

Pěkný report, takové zhodnocení kola bys mohl psát po každém hracím víkendu. Jen do toho!

18.1.2008, 13:59 - Roman Jelínek

To víš, Laďa je teť zraněn a nemá asi co dělat, jak bude zase v brance, nebude ani vědět kde mu puky lítají...