Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Vyškovské derby pro Bučovice

titulní obrázek

10.3.2008 od Vladimír Schreiner, 41x přečteno

Souboj mužstev z čela tabulku sledovala na poměry amatérského hokeje slušná divácká návštěva a předvedená podívaná určitě stála za to.

Nedělní podvečer byl na vyškovském zimním stadionu ve znamení derby mezi místními kluby.

Od prvních minut nabídli hráči svižný hokej, z výkonů tradičních soupeřů byla patrná motivace. Na jednogólové vedení Lulče dokázali Bučovičtí odpovědět precizní tečí puku nahozeného od modré čáry.

K celkovému obrazu hry skvělým způsobem přispívali brankáři: Libor Peč v dresu Bučovic zlikvidoval gólovou šanci vynikajícím skluzem napříč brankovištěm. Tomáš Mišik zaskakující v Lulči precizně vyřešil několik ošemetných situací na brankové čáře, svůj tým podržel i při několika brejcích soupeře.

Před druhou sirénou se ujala rána švihem Jiřího Fischhofa, do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Třetí část byla ve znamení náporu hráčů v bílých dresech, nebezpečná byla zejména tvrdá střelba obránců. A byl to právě Bučovický obránce Lošek, který neuvěřitelně tvrdým a přesným příklepem poslal zápas do nájezdů.

Drama poslední části se přeneslo i do penaltového rozstřelu: Lulečští střelci si vylámali zuby na Pečovi, za Bučovice byl úspěšný až poslední najíždějící, hrdina zápasu Václav Lošek, a jeho backhandová klička.

Bučovice - Luleč 3:2 s.n.