Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Hrací víkend 8.-.9.3.

titulní obrázek

14.3.2008 od Zdenka Kölblová, 81x přečteno

Během tohoto víkendu se CSKA zjevila na dvou ledech. Nejdříve jsme chtěli dát na prdel JB Stavební v sobotu a pak si to rozdat modrá - bílá mezi sebou v neděli. Nedopadlo to úplně podle tohoto plánu, nicméně jsme si zahráli pěkně.

V sobotu 8.3. sehrála CSKA Brno svůj druhý přátelák s JB Stavební, který skončil s výsledkem 9:6 pro naše soupeře. Sešli jsme se jen v devíti hráčích, jelikož náš hříšník Adam zaspal, naštěstí ho zastoupil Libor Grabec, který nás původně šel jen povzbuzovat a soustředit se na svůj důležitý zápas večer. Děkujeme, Libore.

CSKA odvedla slušnou práci v rámci svých možností, výjimečný byl výkon gólmana Miloše Kratiny, který se tímto utkáním poprvé veřejně představil. Předváděl neskutečné věci a dokázal, že na post gólmanské jedničky v týmu má plné právo.

Dojem trochu kazí vyjádření Golema v neděli v šatně, který měl možnost shlédnout záznam tohoto utkání a prohlásil, že se na to nedalo koukat :( Ale co, do NHL máme jestě chvíli čas :)

Získala jsem vyjádření organizačního managera JB Stavební Miloše Bělohoubka, který si stromový zážitek s Golemem na modré ponese sebou až do hrobu (Miloš váží padesát kilo i se železnou postelí). Dle jeho názoru to bylo pěkné utkání a naši protivníci si pěkně zahráli, vždy je prý dobré potkat slabšího soupeře (oni ve své lize takové štěstí skoro nikdy nemají, pozn. aut.). Myslím, že chlapci neví, o čem mluví a příště už si na nás nebudou léčit pochroumané sebevědomí z ligy a radovat se z vítězství :)

V neděli jsme se celkem pěkně a v hojné účasti vyřádili na tréninku, který skončil opět vítězstvím modré lajny. V čele tabulky produktivity začínají pěkně zářit naše hvězdy.

Vyhlašuji soutěž na příští hrací neděli - kdo sestřelí Johna z čela tabulky? Už je tam trochu moc dlouho :) Doufám, že to bude někdo z bílého komanda. Nehlaste se všichni, dejte prostor Hudlíkovi :)

Následuje aktualizovaná tabulka produktivity po 9.3.2008

 

Jan Heiník (John) 12 6 6
Tomáš Krajdl 11 7 4
Adam Doležálek 10 7 3
Martin Kutek 10 5 5
Libor Grabec 9 9  
Vladimír Mahdal (Olson) 9 7 2
Jan Linduška (Linda) 8 5 3
Antoník Žák 8 5 3
Tomáš Křesálek 8 4 4
Míra Partyka 8 3 5
Schizo 8 3 5
Petr Tomíczek 7 4 3
Martin Kosík 7 4 3
Radek Smolka (Smoke) 6 5 1
Peter Hudlík 6 3 3
Míra Přibyl 6 3 3
Martin Pešák (Golem) 5 5  
Jiří Krajdl 4 1 3
Roman Matýšek 4 1 3
Maroš 3 3  
Aleš Mildorf 3 1 2
Filip Burjanek 3   3
Lukáš Pobořil (Tremp) 2 2  
Radek 1 1  
Ondra Fleischmann 1 1  
Roman P. 1   1
Zdeněk Šmíd 1   1

 

Komentáře

14.3.2008, 10:49 - Jan Heiník

Ja se sam divim, co nahoře tak dlouho dělam. ale už je to hodně těsne, takže si nemyslim, že tam ještě přežiju :o)