Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Schůze AHL

titulní obrázek

21.3.2008 od Jan Turek, 42x přečteno

14.března se v Mohelnici konala schůze AHL za účasti zástupců většiny týmů, nezúčastnili se zástupci Lukavice a Sokolu Mohelnice.
- V úvodu schůze byl vylosován vedoucí soutěže pro příští ročník. Stal se jím zástupce týmu HC Zábřeh Simon Přikryl, který bude rozhodovat sporné a pravidly neošetřené situace. Jeho hlas bude mít při hlasování váhu dvou hlasů.
 
- Zadané kontumace zápasů Svinova zůstávají v platnosti.  Odložený zápas č.53 Radegast-Panthers , zrušený pro neúčast Radegastu, bude kontumován 0:5 ve prospěch Panthers. Zápas č.90 Bernard-Svinov, který byl odehrán bez zápisu s kombinovanými sestavami, bude započítán s výsledkem 0:0. Ve vzájemných zápasech Zvole a Panthers byl reklamován neoprávněný start hráče, v z.č.88 Ivo Müller (PAN) a v z.č.42 Ladislav Peloušek (ZVO). Výsledky těchto zápasů zatím zůstávají v platnosti, po obdržení výsledku prověření registrací budou tyto i případné další prohřešky dořešeny.
 
- Do celkové tabulky zatím stále nejde zadat odečet dvou bodů Svinovu a Panthers, odsouhlasený na předchozí schůzi. Tento trest stále platí, bude zohledněn, jakmile to bude možné.
 
 
Návrhy pro příští ročník:
 
- Každý dříve registrovaný hokejista v jakékoliv věkové kategorii a soutěži organizované ČSLH, sepíše svůj "hokejový životopis" a předá vedoucímu svého týmu. Na další schůzi (před sezónou 2008/2009) budou dohodnuta pravidla, podle kterých budou v závislosti na věkové kategorii a výši hrané soutěže, hráči zařazeni jako N:neregistrovaní DR:dříve registrovaní a na hráče kteří se AHL nesmí účastnit. U hráčů kteří v minulosti AHL hráli, je možné hlasovat o udělení výjimky. Za pravdivost uvedených údajů bude odpovědný sám hráč a vedoucí týmu. Navrhuji, aby při prokázání nepravdivosti údajů, které by mělo vliv na status hráče, kromě kontumace zápasů kde nastoupil, byl potrestán i sám hráč vyloučením z AHL. Při opakovaném prohřešku v rámci jednoho týmu, by se hlasovalo o vyloučení týmu z AHL. Argumenty, zpochybňující pravdivost uvedených údajů, bude posuzovat a rozhodovat vedoucí soutěže. V případě řešení problému v týmu vedoucího soutěže, bude rozhodovat vedoucí týmu, který je aktuálně na nejnižším místě v tabulce. Pokud nebude vedoucí soutěže schopen nebo ochoten rozhodnout sám, vyvolá hlasování zástupců všech týmů.
 
- Odkládání zápasů bude řešeno jako krajní možnost. Řešit ho bude vždy vedoucí týmu, který o přeložení žádá. Je nutné aby zajistil využití stávajícího termínu a zároveň zajistil nový termín, který bude oběma stranám vyhovovat. Organizátorovi soutěže bude tato skutečnost po vzájemné dohodě pouze oznámena. Žádný tým není povinen na odložení zápasu přistoupit, je to jen jeho dobrá vůle. Pokud se tým na zápas nedostaví, nebo se dostaví méně než 6 hráčů týmu, případně si přizve na zápas hráče z jiných týmů (aby se využil termín), bude zápas kontumován v jeho neprospěch 5:0 a nebudou započítávány žádné body do osobních statistik. Tento typ kontumace bude zapsán do zápisu o utkání, který bude odevzdán rozhodčím nebo organizátorovi soutěže, nebude řešena vedoucím soutěže.