Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Pohlednice z turnaje IIII - špenát

titulní obrázek

10.4.2008 od Zdenka Kölblová, 48x přečteno

Po předvedeném výkonu jsme si zasloužili odměnu. Jídlo. A nej jen tak ledajaké. A užili jsme si u toho u spoustu srandy.

Když jsem pár dní před turnajem konzultovala s naším odborníkem na výživu otázku sobotního jídla, navrhl těstoviny s kuřecím masem, špenátem a smetanovou omáčkou. Menu výživné, zdravé, obsahující látky, které hráčovo tělo v takové situaci nejvíc potřebuje a ještě určitě má i další atributy, které si nepamatuju, o tomhle nic moc nevím :) Když jsem pak tuto volbu pustila do oběhu, dostavily se reakce jako že „kuřecí maso nežeru“ (potichu říkám, že i můj názor :)) nebo „těstoviny se špenátem jsou kravina“ nebo „chceme guláš se šesti“ a nakonec „vepřo, knedlo a pár piv“. Vyhrála původní volba, ani nevím jak se to stalo, možná že jsem u té debaty chyběla. Ale dobře že tak.

Po vyhraném špíle nad JBS jsme se odebrali na oběd (časnou večeři nebo prostě jídlo) do Aury. Nikdo proti špenátu s kuřecím už nic neměl. A kuchař se opravdu předvedl. Za sebe můžu říct, že to bylo výborné (možná se nad svým odporem k drůbeži zamyslím :)) a opravdu to byla dobrá volba.

Chvíli jsme pak poseděli, další zápas jsme měli až v osm večer a oddech přišel vhod. Našli jsme mezi sebou výborného vypravěče, Golema, u jehož historek z Grand Prix nám i trochu tekly slzy smíchu. Představa Golema na fechtlu, jak kličkuje po silnici a nechce před sebe pustit policejní auto, nebo jak túruje tu příšernost k pobavení zahraničních návštěvníků ceny a nebo jak jezdí na minibike, to se nám asi z hlavy jen tak nevymaže :)

Uvolnění už bylo na místě, turnaj byl trochu náročnější, než jsme předpokládali, zápas navíc (původně jsme měli hrát jen pět, ale jelikož jsme se neumístili na prvním ani posledním místě ve skupině, měli jsme navíc ještě tu baráž) jsme sice uvítali, ale každý, i nejzkušenější z nás zjistil, že to není žádná sranda.

Po návratu na halu (přišli jsme nakonec všichni včetně Adama, naštěstí :)) jsem ještě matně zaregistrovala, že Golem přidával nějakou další historku ještě ve vestibulu, otřásal se při ní smíchy i pořadatel Tomáš Mišik :)

Jsme skvělá patra úžasných lidí a jsem za to moc ráda.

 

P.S.: Večeři sponzoroval Míra Partyka z peněz, které se rozhodl věnovat letos CSKA. Děkujeme. A doufám, že nám to ostatní členové klubu, kteří nebyli na turnaji, prominou.

P.P.S.: V titulku není překlep, ani to neznamená, že neumím římské číslice. Jen se tiše hlásím k tarokové komunitě (v pořadí čtvrtá trumfová karta v této hře nese právě toto označení a nikoliv IV.) a hledám spoluhráče. Máme v CSKA nějaké tarokáře? Že bychom zkusili trochu jinačí hru? Bývala jsem dost dobrá :)))