Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kolekce termooblečení Progress

titulní obrázek

15.7.2008 od Zdenka Kölblová, 52x přečteno

Iceshop připravil speciální předobjednávkovou akci na oblečení Progress.

Společnost Progress je českým výrobcem termooblečení vysoké kvality a atraktivního designu. Značka se objevila na trhu již před šesti lety a do letošní kolekce se promítá to nejlepší, co se vývojem materiálů a technologií a jejich testováním podařilo získat.

V nabídce najdete celou řadu prádla, ale i oblečení určené k nošení jako druhá , třetí nebo vrchní vrstva. Použité materiály (vyvinuté přímo firmou Progress) splňují nejnáročnější požadavky kladené na funkčnost při sportovní zátěži, mají dobré termoregulační vlastnosti, příjemně se nosí a jsou pověstné dlouhou životností. Kolekce obsahuje oblečení určené pro sport ale i pro denní nošení, zvláštní oddíl je věnován cyklistice a mezi každým druhem oblečení jsou zastoupeny i modely v ženském provedení. Nabídku si můžete prohlédnout zde: www.iceshop.cz/Termopradlo/Progress-kolekce/


Iceshop připravil pro svoje zákazníky akci – ke každému nákupu oblečení Progress dárek v hodnotě 20% ceny nákupu. Dárek si přitom vybíráte sami, může to být buď další kousek oblečení a nebo třeba něco z hokejového sortimentu Iceshopu.

Předobjednávky přijímáme do 27.7.2008. Zboží bude potom k dispozici na podzim, dodavatel uvádí termín září-prosinec 2008, je tedy možné, že jej budete mít až k vánocům, ale to určitě není na škodu, protože jako vánoční dárek se kvalitní oblečení výborně hodí.

Při objednávce požadujeme zaplacení zálohy, zpravidla 50% celkové ceny, ale po dohodě může být stanoveno jinak.

K objednávce můžete využít buď přímo objednávkový systém na www.iceshop.cz (což je nejjednodušší, potom Váš dárek budeme řešit následně telefonicky) nebo napište mail na info@iceshop.cz nebo zavolejte na 774 111 038.

Doufám, že Vás naše nabídka zaujala a těšíme se na Vaše objednávky.

 

Iceshop tým