Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Léto končí, Hudlík skončil na dvanáctém místě

titulní obrázek

11.9.2008 od Zdenka Kölblová, 67x přečteno

CSKA se na zimu loučí se Stell a vrací se domů na Rondo

Přes léto se naším útočištěm staly haly STELL. Scházeli jsme se k tréninkům každou neděli v podvečer. Účast hráčů byla díky dovoleným a letním pauzám velice různorodá, ale vždycky dobrá (tuším že jen jednou jsme se sešli v 16ti, jinak nás skoro vždy bývalo dvacet). Občas jsme mezi sebou přivítali pár hostů, kterým se mezi námi moc líbilo. Hrávali jsme víceméně dobré špíly a bavili jsme se.

Nelze říct, kolikrát vyhrála bílá nad červenou (mockrát :)), tuhle statistiku jsme nevedli. Ale tabulka produktivity za letní část naší sezóny vypadá následovně:

 

    gól asist
Martin Škvrně 35 27 8
Martin Kutek 25 17 8
Adam Doležálek 23 17 6
Tomáš Křesálek 23 12 11
Míra Partyka 22 11 11
Libor Grabec 18 7 11
David Brázda 17 12 5
Jirka Krajdl 13 9 4
Jan Heiník 12 9 3
Tomáš Krajdl 9 4 5
Vladimír Mahdal 8 4 4
Peter Hudlík 7 6 1
Antonín žák 7 6 1
Radek Úlehla 7 5 2
Marián Vančo 7 3 4
Petr Tomíczek 6 5 1
Ondra Fleischmann 5 2 3
Martin Pešák 5 2 3
Jan Linduška 3 3  
Martin Jeřábek 3 1 2
Vašek Neveselý 2 2  
Pavel Tomeček 2 1 1
Petr Kodl 1 1  
Zdeněk Šmíd 1 1  
Zdeněk Beňo 1   1

Náš nový přírůstek Martin nenechal nikoho na pochybách, že bude v CSKA hlavní střeleckou hvězdou. V těsném závěsu za Kuťasem skončil Adam, Křesi a Míra Partyka, kapitán Libor obsadil 6 místo a CSKA superstar Hudlík nasbíral celých 7 bodů :)

 
Od 14.9. se vracíme na Rondo. Několik věcí zůstane při starém, třeba hry o lahváče, káva po tréninku v Aréně a taky nové neopotřebované gólmany vám nikdo nedá. Ale pár změn se přece objeví. Například budeme větší důraz klást na sehrávání ligových pětek (to znamená, že se promíchá současná bílá a červená). Dále povedeme tabulku střelců a tentokrát vyhlásíme střeleckou soutěž o odměnu – nejlepší hráči podzimní části dostanou na vánočním večírku něco (ještě nevím co a pro Martina si vymyslíme patřičný handicap, aby měla soutěž smysl :)).

Budeme se letos konečně po dlouhých letech půlnočních utrpení scházet ve výborných časech a to kolem 21 hodiny, což považuji za skvělou novinku.

Chtěla bych rozptýlit obavy některých z vás a odpovědět teď na otázku, se kterou se v poslední době setkávám často. Není pravda, že by nedělní tréninkové ledy byly rezervovány pro A tým nebo ligové hráče. Tyto hokeje zůstávají otevřené celé široké základně CSKA a přátelům.

Tak, možná se časem dočkáme ještě dalších vylepšení nedělních tréninků, určitě se však dočkáme vašich zlepšení na ledě (jako se ostatně děje pořád) a na to se těšíme všichni ze všeho nejvíc, nebo ne? :) Přeju CSKA do nové zimní sezóny hodně zdaru!