Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Nehezký závěr BALLH

titulní obrázek

4.4.2009 od Zdenka Kölblová, 182x přečteno

Poslední víkend letošního ročníku ligy se na brněnských kluzištích příliš nevydařil.

 

V sobotu večer proběhl zápas o celkové deváté místo tabulce mezi týmy Devil Butts a HC Kačeři. Druzí jmenovaní museli vyhrát k tomu, aby si umístění udrželi, vítězství Devil Butts by znamenalo výměnu pořadí obou týmů. Kačeři vyhráli 7:2.

Zápas patřil do kategorie těch rychlejších, drsnějších. Kačeři předváděli koukatelný kombinační hokej, působili na ledě o třídu lépe než soupeři. Vítězství získali zaslouženě.

Zápas sám o sobě ale příliš pěkný nebyl. Na obou stranách docházelo k častým střetům, hrálo se velmi tvrdě a na ledě panovala nepěkná atmosféra. Situace vygradovala na začátku poslední třetiny, kdy došlo ke krvavému zranění hráče Kačerů. Útočníkem nebyl nikdo jiný než Petr Leicman, který je svým zákeřných faulováním a hrubým chováním proslavený po celé soutěži (a nejen té naší) a patří k největším ostudám brněnského amatérského hokeje. V minulosti byl již několikrát disciplinárně potrestán ovšem bez zřejmých výsledků. V letošní sezóně nasbíral podle statistik 49 trestných minut a v této nepříkladné disciplíně se umístil na druhém místě ze všech hráčů ligy.

BALLH se účastní hráči, kteří berou hokej jako svého koníčka a mají běžné civilní zaměstnání, do kterého musí každý den chodit, a kteří nemají rozhodně zapotřebí být ohrožováni nezvládnutelnými soupeři typu Leicman. Vedení ligy zvažuje jeho trvalé vyloučení.

                   

                   Petr Leicman                                                                                    Libor Janáček       

 

V neděli dopoledne se utkaly týmy Devil Butts a Pančavy. Zápas průměrné úrovně již na konečné tabulce nemohl nic změnit. Po čtyřech brankách v základní hrací době na každé straně rozhodovaly samostatné nájezdy, kde byli šťastnější hráči Pančavy.

A opět jsme byli svědky velmi vyhroceného a nepříjemného utkání. Hráči obou týmů nešetřili zákeřnostmi, na ledě bylo k vidění více faulů než pěkných akcí. Tentokrát se daleko přede všemi „vyznamenal“ hráč SK Pančava Libor Janáček. Všichni protihráči, kteří se s ním na ledě střetli pocítili ostrost jeho loktů, nevynechal jedinou příležitost, a navíc všechny kolem sebe slovně napadal, včetně rozhodčího. Ten jeho odporné chování nevydržel a ve 24 minutě jej poslal z ledu. Ale ani to neudělalo nechutnému incidentu přítrž. Pan Janáček pokračoval ve slovních projevech i posléze z Pančavské střídačky. Přihlížející se do jednoho shodli na tom, že tento nepěkný výstup značně pokazil atmosféru zápasu a znechuceně konstatovali, že chodí na zápasy předně kvůli hokeji, ale příště si raději najdou jiný program než aby museli být svědky takovéto podívané.

 

Nepříliš sportovně se zachovali i hráči týmu Luleč, kteří měli v sobotu večer sehrát důležitý zápas s HC Crocodiles. Šlo v něm o body, které by Krokodýly v případě vítězství posunuly na medailovou třetí příčku v tabulce před Sršně.

Lulečtí byli o tomto víkendu na turnaji ve Vyškově, což samozřejmě není nic špatného. Jenže nebyli schopní domluvit se a sejít se k utkání. Nebyla jiná možnost než utkání kontumovat ve prospěch HC Crocodiles a ti dosáhli díky nevstřícnosti Lulče třetí místo celkové ligové tabulky ne vlastní vinou bez boje.  

 

Tento víkend se v BALLH opravdu příliš nevydařil a závěr letošního ligového klání získal nepěkný punc. Všichni máme teď před sebou půl roku na odpočinek a také na to, abychom se nad sebou trochu zamysleli a přál bych si, aby v té příští sezóně žádné nevydařené víkendy nebyly.

Komentáře

20.4.2009, 22:07 - michal mekleš

1. Ohniště Petr BIZ BHL, 12. ročník
14 1 1 2 67:00 0 0 - ....dobrá statistika!!
je úspěšnější než P Laicman a podle mě je to vypatlanej magor kterej hraje zákeřně s úmyslem někoho zranit viz naše zvájemné utkání kdy jsem během jednoho střídání o něj inkasoval 3x faul kolenem a ještě z toho měl srandu pokud je to takovej hrdina ať se postaví z očí do očí a sundá si mřížku!!!
nebudu se Petra Laicmana zastávat ,ale myslím si že většina jeho faulů pochází z jeho neumění hrát hokej a z přehnané snahy, když ho někdo potom osolí tak se mu postaví a je mela .myslím, že by si měl každej zamést před vlastním prahem. A co se týče rozhočích panové mám odehráno víc než vy a pokud vám něco na ledě řeknu tak to není s úmyslem Vás nějak urazit ,ale snažím se Vám pomoci k tomu aby se zápasy dohrály v klidu a bez šarvátek.

13.4.2009, 13:37 - Filip Dilhof

No a ja ze 14 zapasu nabral 40 trestnych minut a jsem v celku klidas to nejde brat takhle proste si myslim ze jste na nej zbytecne vysazeni a mnohdy do nej jdou protihraci neciste prvni a pak Laicman vraci stejnou minci taky tvrdym zakrokem Dili Kaceri.

14.4.2009, 13:38 - František Kachlík

TAK to by sis měl dávat pozor, jsou navrhlí tři hráči na vyloučení-ha ha ha. Ale to je jen sranda, klidně ať hrají všichni-ale oni sami by si měli sáhnout do svědoní proč se tento hokej hraje? Na toho petra mají špatný pohled asi všichni no přeci 70 min za 18 zápasů a ktomu ve druhé soutěži 51 min za 15 zápasů je docela mazec, a to to není první rok.
Čau

6.4.2009, 15:00 - Martin Pokec

A zase ten Laicman....se mi chce napsat...
Předem podotýkám,že jsem tam nebyl,nevím o co jde,jen jsem si tu přečetl článek. Ale opět se potvrdilo to,co již mnozí vědí dávno,že Laicman je prostě nebezpečnej týpek,kterej dělá jen dusno a koukám,že už to došlo tak daleko,že je tím proslavenej ve více soutěžích,ve kterých hraje. Opět se potvrdilo,že-jak říká autor článku,většina z nás chodí tuto amatérskou ligu hrát pro pobavení,pro rozptýlení po zaměstnání, jen Laicman to asi bere jinak a jde mu asi o něco jiného...Jinak si to totiž nedovedu vysvětlit, tolikrát už se mu to snažil někdo "vysvětlit" i ručně, naposledy hráč Petrova,před tím dostal po čuni od Matějky z čertů,loni zase od Ohništěho z Bizonů, prostě už všem dochází s tímto člověkem trpělivost a mělo by se s tím něco dělat,protože zbytečně to otravuje život ostatním. TAkže navrhuji (pozor ne jen pro Laicmana,ale pro všechny kdo by chtěli jít v jeho šlépějích) přísné tresty a pokud se ten hráč nepoučí z těchto trestů a nedá si pokoj (jakože Laicman si prostě pokoje nedá...) tak prostě vyloučení z ligy. Toť můj názor, hokeji zdar :-) Pokec,Petrov

6.4.2009, 15:31 - Filip Dilhof

Ted je v tom ale trosku nevine.Muze si za to aji ten bek.Dili Kaceri

6.4.2009, 13:08 - Filip Dilhof

Ten zakerny faul od Petra Leicmana nebyl az tak zakerny bek si za to muze aji tak trosku sam postavil se k tomu jak pana k ocasu.Ale zase na druhou stranu to Leicman nemusel resit takhle ale urcite to byl zakrok nechtenej.Urcite do toho nesel s umyslem zranit protihrace.

8.4.2009, 16:03 - Tomáš Ketman

Naprosto souhlasím, s tím co tvrdí Filip..prostě si blbě stoupl a co si budeme povídat hokej je tvrdá hra, tak nebrečte a dejte mu u mantinelu tělo když se vám tak nelíbí, semnou se taky nikdo nemažete přesto, že jsem nejmenší hráč v BHL i BALLH.viz.včerejší záp. s GINGILOU.

8.4.2009, 21:09 - František Kachlík

Čau všichni ,,AMATÉŔI,,
moc bych v tom nechtěl vrtat, ale tady nejde o ten poslední zápas, berme celou sezónu. Když někdo dokáže nabrat za 18.zápasů 70.trestných minut tak to asi není náhoda. Takže Já jsem také za to abychom takové hráče vyloučili, jde přeci o zdraví Všech a od toho se odvíjí vše ostatní. Také nechápu proč si Vedoucí takové hráče vůbec nechávají ve svých mužstvech-kazí si tím hru sami sobě.
Hokeji Zdar